| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
major Leganza 2.0 CDX Ostrów Maz. | 2003-08-28 22:12:49 Witam!
Mam prośbę abyś rozwinął szerzej stwierdzenie "patent cudo", które umieściłeś przy linku do strony XADO. Jestem tymi materiałami poważnie zainteresowany i jestem ciekaw Twojej opinii. Może stosowałeś te materiały? |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-08-29 00:03:44 Oczywiście jak zwykle w tego typu wypowiedzi jest odrobina przekąsu. W cuda nie wierzę a więc i tu cudu nie ma. Podałem info nt. tego cudu bo dwóch moich internetowych znajomych przetestowało Xado na skrzyniach biegów we Fiatach - i zgodnie twierdzą że cud nastapił i Fiat chodzi prawie tak dobrze jak Daewoo.. Sam nie przetestowałem no bo Daewoo się aż tak jak Fiaty się nie psują więc nie mam zdania wyrobionego. W silnikach Xado cudu nie dokonało, był test na hamowni u Chojnackiego publikowany chyba w Auto Świecie... Gdzieś ktoś wyczytał czy się dowiedział że Xado jest produkowane na Ukrainie, jeżeli to prawda to myślę że technologicznie ten produkt może być wątpliwy.. |
major Leganza 2.0 CDX Ostrów Maz. | 2003-08-29 19:27:09 Dzięki. Też czytałem o tych materiałach z lekkim niedowierzaniem. |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-08-29 23:06:48 No przecie ja mówię że Fiaty sie psują!! a Daewoo nie i dlatego nie przetestowałem tego Xado.. |
torito Espero 1.5 GLX 16V Warszawa | 2003-08-30 22:34:24 Dobre |