| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2007-12-15 12:55:11 zmuszony zostałem do odstawienia Łady 60 km od Konina, na wieś do ciepłego miejsca spoczynku - złożyło się na tą decyzje kilka rzeczy:
1. straciłęm garaż 2. łada po tygodniu stania na parkingu straciłą lusterko, ktoś złamał mi antenę i rzucił bułkę na tylną klapę ogólnie za bardzo rzuca się w oczy
3. Opony letnie na których w zime nie da się jeździć Najgorsze jest to, że przez roztrzepanie, zaliczyłem słupek tyłem i efekt końcowy to pogieta tylna klapa, roztrzaskany zderzak i nakładka. Szukaliśmy z Jędrkiem części i całkiem przypadkowo odnaleźliśmy składowisko ład i części pod Koninem. Wszystko to znajduję się na prywatnej posesji starszego pana który przez lata zbierał łady i części do nich. stoi tam kompletna 2106, 2103, 2107 oraz Niva z silnikiem 1,7 na wtrysku
części ma od 2103-2107 kompletne silniki, częsci blacharskie itp. co dusza zapragnie
Ja kupiłem sobie dzisiaj w bardzo dobrym stanie tylną klape od 2105 oraz rynienki czarne od 2107. Zamówiłem już sobie silnik 1500 + tłoki do sportu (które dziadek przypadkowo kupił) no i tylny most.
Z rarytasów znaleźliśmy przedni zderzak do 2103 a także atrape przednią chromowaną włacznie z okularami, do 2106 to samo. niebieskie fotele i kanapa od 6 lub 5. W rewelacyjnym stanie lezą tam pomarańczowe drzwi przednie od 7. Jeżeli ktoś coś potrzebuje to dajcie znać. pozdrawiam |
rafal125p Kandydat na Kandaydata polonez 1985 gorzów | 2010-04-01 15:59:46 można by namiary na dziadka ?
może bym kiedyś w wakacje podjechał i troszkę rzeczy nabył |