KJS w Andrychowie!!!!!!

« Poprzedni | Następny »
26.09.2004 bedzie kjs w andrychowie,podobno ma byc odcinek o dl.3km jak ktos zna blisze informace ,jaki place itd. to nich napisze!!!!!!!!kto jedzie popatrzyc a kto startuje????

mnie niestety nie bedzie siła wyższa a szkoda bo z hałcnowa do andrychow a to rzut beretem

czytaj wiecej

ja sie wybieram

Cytat:
2004-09-22 14:35:18, mountez pisze:
czytaj wiecej ja sie wybieram

bedziesz startował??

tak

będziemy ?

oczywiscie ze bedziecie!

zderzak to pikus. ktos na pewno pozyczy.
mowilem schwepesowi ze kanciarzy wiecej teraz niz maluchowcow w krakowie. 20 minut i auto gotowe na BK

yle wpisowe????

Mam pytanko. Wystarczy mieć na przednich drzwiach boczki, czy trzeba mieć na wszystkich ?

PS Książki drogowej nigdy nie miałem w ręce

Cytat:
2004-09-22 16:55:39, Koniu pisze:
Mam pytanko. Wystarczy mieć na przednich drzwiach boczki, czy trzeba mieć na wszystkich ? PS Książki drogowej nigdy nie miałem w ręce

U nas chyba nawet na przednich nie trzba tapicerki, ale na wszelki wypadek zaloz na przod. Napiszcie mi jakimi samochodami pojedziecie....

Lord: popatrz w nasze profile;)
Koniu: zapraszam na korepetycje. trudne to nie jest ale zawsze lepiej wiedziec wczesniej niz sie pozniej pomylic

wlasnie dzwonilem zostawic zgloszenie.

najwazniejsze szczegoly:

biuro rajdu: hala sportowa na ulicy 1 maja 4, andrychow
(pierwsze swiatla kolo mostu w lewo i 200m jest hala)

odbior administracyjny: 7:00-8:30, wpisowe 100.

Niepotrzebuje ktos pilota???

mountez orientujesz sie czy w krakowie trzeba mieć tapicerki na drzwiach ja planuje start na 9 października , jedzie ktoś jeszcze w krakowie ??

PILNIE POTRZEBNY TYLNI ZDERZAK DO KANTA ... może ma ktoś pożyczyć na niedzielę?

Cytat:
2004-09-24 15:40:48, schwepes pisze:
PILNIE POTRZEBNY TYLNI ZDERZAK DO KANTA ... może ma ktoś pożyczyć na niedzielę?

chłopaki nie róbcie jaj schwepes nie da rady ruszyć na trasy bez zderzaka pomóżcież chłopakowi , co to do qrwy nedzy za solidarnośc i ofiarność hmmmmm

Zapytaj się MisieQ'a, ja mu kiedyś załatwiłem zderzak tylny, może jeszcze ma stary. Sam niewiele pomogę, bo:
a) nie mam kiedy
b) nie mam jak - autobusem zderzaka do Krakowa niebardzo dowiozę a auto uziemione

zapraszam do siebie po zderzak tył jeszcze jest prosty...

Chcielibyśmy podziękować misiakowi
za pożyczenie zderzaka na jutrzejszą imprezę.
kant przejdzie chrzest bojowy

na jakim przełożeniu jedziecie??

ps. niepodrapcie lakieru

« Poprzedni | Następny »