| « Poprzedni | Następny » |
MateuszH fiat 126p Kozy | 26.09.2004 bedzie kjs w andrychowie,podobno ma byc odcinek o dl.3km jak ktos zna blisze informace ,jaki place itd. to nich napisze!!!!!!!!kto jedzie popatrzyc a kto startuje???? |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | mnie niestety nie bedzie |
mountez F&F Sympatyk |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała |
mountez F&F Sympatyk | tak
|
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | będziemy ? |
mountez F&F Sympatyk | oczywiscie ze bedziecie!
zderzak to pikus. ktos na pewno pozyczy. mowilem schwepesowi ze kanciarzy wiecej teraz niz maluchowcow w krakowie. 20 minut i auto gotowe na BK |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | yle wpisowe???? |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | Mam pytanko. Wystarczy mieć na przednich drzwiach boczki, czy trzeba mieć na wszystkich ?
PS Książki drogowej nigdy nie miałem w ręce |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała |
U nas chyba nawet na przednich nie trzba tapicerki, ale na wszelki wypadek zaloz na przod. Napiszcie mi jakimi samochodami pojedziecie.... |
mountez F&F Sympatyk | Lord: popatrz w nasze profile;)
Koniu: zapraszam na korepetycje. trudne to nie jest ale zawsze lepiej wiedziec wczesniej niz sie pozniej pomylic |
gacek Katowice | Niepotrzebuje ktos pilota??? |
lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | mountez orientujesz sie czy w krakowie trzeba mieć tapicerki na drzwiach |
schwepes F&F Sympatyk zezłomowałem Kraków | PILNIE POTRZEBNY TYLNI ZDERZAK DO KANTA ... może ma ktoś pożyczyć na niedzielę? |
lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia |
chłopaki nie róbcie jaj schwepes nie da rady ruszyć na trasy bez zderzaka pomóżcież chłopakowi , co to do qrwy nedzy za solidarnośc i ofiarność hmmmmm |
mar125 (M) Furious Moderator 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | zapraszam do siebie po zderzak tył jeszcze jest prosty... |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | Chcielibyśmy podziękować misiakowi
za pożyczenie zderzaka na jutrzejszą imprezę. kant przejdzie chrzest bojowy |
mar125 (M) Furious Moderator 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | na jakim przełożeniu jedziecie??
ps. niepodrapcie lakieru |
| « Poprzedni | Następny » | |