Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kogut07 śląsk | 2010-03-17 22:45:40 Branie oleju nie ma nic do rzeczy. Podobne akcje miałem z fiatem punto jak padła sonda ja mu na gaz a on sie dławił i prawie silnik gasł. |
Dark_King Gliwice | 2010-03-17 23:01:37 wydaje mi sie ze jakby padla sonda wyskoczyłyby jakies błedy, odpiąłem sonde zapalil sie check auto jezdzilo tak samo, dodam jeszcze ze objawy sie nasilaja jak np zatankuje polowe baku, bena jest OK |
Dark_King Gliwice | 2010-03-21 15:05:53 BIGELEKTRON to może bym podjechal do Kato nie mam daleko
bys obadał oczywiscie jakbys miał czas Dzisiaj zauważyłem że jak silnik sie nagrzał do odpwiedniej temp obroty wzrosły i jak wtedy wciskałem gaz to sie dławi POMOCY !!!!!! |
el_comendanto (M) トヨタカムリ | 2010-03-21 16:01:36 Nie wiem, czy w Toyocie jest takie cos, ale zazwyczaj za podobne objawy odpowiada czujnik zimnego startu, czyli ssania. Zwany tez czasami "cold start sensor", albo "czujnikiem temperatury wtrysku"
Gdzie on sie znajduje u ciebie oraz jakie wartosci powinien miec - niestety nie wiem, sam jezdze Volvo |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2010-03-23 23:37:03
Masz moje namiary na priv ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2010-03-23 23:40:22
Moj nr 601987749 umowimy sie na diagnostyke 200 kosztuje taka przyjemnosc i bedzie wiadomo co mu jest,mozna od razu naprawic na miejscu chyba ze trzeba bedzie cos wymieniac lecz nie sadze. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |