| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MMax Fiat 125p Gdańsk | 2010-06-21 16:06:59 Witajcie, poszukuję części, poniżej prezentuje listę, im wyżej listy tym ważniejsze, te z samego dołu zależnie od ceny będę kupował dopiero po kupieniu tych z góry...
Części blacharskie nie pordzewiałe(najlepiej nie rzemiosło)(ta grupa najpilniejszych części): -Błotnik lewy(tani klasykowy, lub MR bez otworów na kierunek) -Pas przedni MR(sama blacha, nie wzmocnienie) -Pas Tylni klasykowy -Drzwi prawe przednie(długi podłokietnik) -Poszycie drzwi tylnych prawych i lewych -progi wewnętrzne -podciągi z uchwytem na lewarek -lampy klasykowe tył -uszczelki pod klamki, uszczelki do fletnerek(otwieranych), uszczelki do drzwi, uszczelki do szyby przedniej i tylnej+kliny srebrne -listwy chromowane na drzwi i rynienkę+ te na łączeniu dach-błotnik tylni) -spinki do tychże listew -listwa dolna chromowana do atrapy klasykowej(przejściówkowej) -listwy klasykowe progowe(te zewnętrzne, nie parapety) -nadkola plastikowe -zaślepka otworu na radio klasykowa -korbki klasykowe szt. 2-3 -klamki klasykowe szt.2-3 -przekładnia kierownicza -sworznie, drążki, końcówki delphi -sprężyny od trucka diesla -amortyzatory przód bilstein -dywan czerwony(przód tył) -czerwone boczki drzwi(przód długi podłokietnik) Mam nadzieję, że nie zapomniałem o niczym mój tel to 506 646 435, zdjęcia(koniecznie z cenami) proszę przesyłać na maxpajeczak@o2.pl, chyba, że coś jest zupełnie nowe, jest bez żadnych rys, nie jest wypłowiałe, wtedy zdjęć nie potrzeba. |