| « Poprzedni | Następny » |
grocik77 toyota corolla kombi ... bielsko biała | a jeszcze jedno klimatyzacja automatyczna |
grocik77 toyota corolla kombi ... bielsko biała | niedokładnie raz ciepłym raz zimnym, przez chwilę ciepłym a później zimnym przez dłyższy czas |
grocik77 toyota corolla kombi ... bielsko biała | a i jeszcze jedno, jak działa klimatyzacja na np. 18 stopniach to nie odczuwam skoków temperatury, ale jak chciałem ciepło w samochodzie to nie było ciepłego powietrza, dopiero po jakims czasie zaskoczyło, ale tylko na chwilę |
Perzan TOYOTA MANIAK ![]() ST191L-DWMNKW Kraków | Jak dasz po garach to leci ciepłe ? ----------------- *** Try not. Do or do not. There is no try. *** |
grocik77 toyota corolla kombi ... bielsko biała | tak, właśnie dzisiaj to zauważyłem |
piasek101 Piaski |
Powtórzę - chłodnicy, nie zbiorniczka wyrównawczego. Bo prawdopodobnie masz za mało płynu. [ wiadomość edytowana przez: piasek101 dnia 2010-09-01 22:13:40 ] |
grocik77 toyota corolla kombi ... bielsko biała | przepraszam . ale żaden ze mnie mechanik, więc proszę jaśniej jak wlac płyn do chłodnicy jak nie przez zbiornik wyrównawczy? |
syd Tychy |
w d4d corolli wlewa się płyn do zbiornika |
piasek101 Piaski |
Tego nie wiedziałem - sorki za poprzedni post. |
Perzan TOYOTA MANIAK ![]() ST191L-DWMNKW Kraków |
To klasyczny objaw za małej ilości płynu
Pozdro. ----------------- *** Try not. Do or do not. There is no try. *** |
grocik77 toyota corolla kombi ... bielsko biała | Faktycznie najprawdopodobniej było mało płynu, dolałem ok 1,5 litra i wszystko jak na razie jest ok. Dziekuję wszystkim za pomoc. |
| « Poprzedni | Następny » | |