| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
apieczyk LOB SYMPATYK Opel Omega B kombi Lublin | 2008-09-02 12:13:47 Czekam mnie wymiana drzwi i oglądałem już coś tam chyba nie najzdrowszego, ale zastanowił mnie jeden szczegół odnośnie mocowania ogranicznika w drzwiach. Jest on przykręcony dwoma takimi samymi śrubami (chodzi o wielkość), a w oglądanych drzwiach otwory na nie były różne tzn. ten wyżej był wielkości "na palec", kiedy niższy pasował mi do wielkości śruby. Tak powinno być (pomijając to że blacha między nimi była rozerwana....), pytam bo nie rozbierałem tego, a u Mariosa nie było czasu oglądać takich szczegółów ![]() |
apieczyk LOB SYMPATYK Opel Omega B kombi Lublin | 2008-09-03 18:27:43
Też się zastanawiałem nad możliwością spawania tego, ale jakoś nie chciało mi się w to bawić. Możesz zdradzić ile cię to kosztowało? |
michaelu Omega A & B Sanok | 2010-12-15 19:53:04 Grzeje kotleta i pytam:
Czy żeby wyjąć ogranicznik, a później zamontować nowy (drzwi kierowcy) trzeba wymontować prowadnice szyby, czy to ustrojstwo wyjdzie bez problemu bez demontażu prowadnicy ? |
machony79 LOB SYMPATYK V6 po tuningu Katowice | 2010-12-15 20:20:51
nie trzeba.Ja poszedłem na łatwizne i żeby nie rozbierać całych drzwi to zdemontowałem tylko głośnik i przez niego dostałem sie do ogranicznika. |