MotoNews.pl

[S] OMEGA B FL 2003 --- przyszedł czas

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jak nie którzy zapewne pamiętają moje poszukiwania zadbanego auta przyniosły efekt w bawarii w 2008r. Auto zakupione od niemca z podwórka, auto wycenione na 7500 Euro her Heinrich sprzedał za 6500E. Serwis w ASO robiony do 02.II.2008 i przebiegiem 198.000km. Jedyna wada na która zbiłem cene to nie działające WEBASTO- wymiana bezpiecznika i świecy żarowej naprawiło to ogrzewanie. Tyle historii zakupu.

Powodem sprzedaży jest pewna osoba w moim życiu która urodziła sie 24.września ubiegłego roku o dźwięcznym imieniu nadanym przez mamę... AMELIA

Pani ta po za budzeniem w nocy i o 6 rano wymaga sporej ilości akcesoriow które należy kategorycznie wozić ze sobą. Ma dopiero 4 mieisace a to dopiero poczatek

Z trudem sie rozstaje z autem bo swoją przygode z omegą zaczołem od wersji kombi 94' w TDSie którą zamieniłem na obecną.

W samochodzie zawsze na czas wymieniane płyny, końcówki stabilizatora ktore sa bolaczka omegi zawsze oryginalne z ASO bo inne padaja bardzo szybko.
W tej chwili auto na zimówkach. Po za tym co widac na foto ma wspomniane WEBASTO. Radio, telefon, GPS i duzy LCD.

Nic wiecej mi nie przychodzi do głowy dlatego prosze o pytania na mail lub 660 671 931

Za 3-4 dni bedzie na allegro ale do tego czasu to jedyne specjalnie dla Nas uzytkownikow LOB oferta.
Cena jaka mnie interesuje to 16500zl lub zamiana na ZAFIRE minimum 2006r z moją dopłatą.

hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl hosting zdjęć - fotoo.pl