Lampa tylna zewnętrzna. z listwą czy bez?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam po latach I pytanie mam

Muszę kupić tylną lampę zewnętrzną - lewą. Stłukły się tylko kolorki Klosz jest nienaruszony. I teraz mam problem. Rozrzut cen jest spory. Najtańsze jakie znalazłem w sklepach to za ok 120 zł lampy bez tzw listwy żarówkowej. Domyślam się że takowej nie potrzebuję. Będzie klosz zamiennika pasował do oryginalnej listwy? Czy rozglądać się za allegrowymi używkami? Tu jest problem taki, ze nie wiadomo w jakim stanie się je dostanie (chyba, że ktoś może polecić sprzedawcę to będę wdzięczny

teoretycznie powinien pasowac

ale jak sobie przypomnę tą różową "czerwień" promieniującą z lamp "zamienników" to...

moim zdaniem poszukaj dobrej używki

Cytat:
2011-02-07 23:20:28, Hohlick pisze:
Witam po latach I pytanie mam Muszę kupić tylną lampę zewnętrzną - lewą. Stłukły się tylko kolorki Klosz jest nienaruszony. I teraz mam problem. Rozrzut cen jest spory. Najtańsze jakie znalazłem w sklepach to za ok 120 zł lampy bez tzw listwy żarówkowej. Domyślam się że takowej nie potrzebuję. Będzie klosz zamiennika pasował do oryginalnej listwy? Czy rozglądać się za allegrowymi używkami? Tu jest problem taki, ze nie wiadomo w jakim stanie się je dostanie (chyba, że ktoś może polecić sprzedawcę to będę wdzięczny

ok. chyba tak trzeba będzie zrobić. Chętnie bym kupił od kogoś z forum kto handluje używkami i zniszczonego szajsu nie sprzeda czyli sprawdzony sprzedawca Pamiętam, ze kiedyś ktoś z forum się tym zajmował i można było w ciemno brać chyba jakieś hasło jeszcze trzeba było zapodać przy zamawianiu, żeby było jak swój do swego

Mariosomegos

tylko pamiętaj :

WSZELKIE SPRAWY HANDLOWE TYLKO NA MAILA

pzdr.Marek

Dzięki serdeczne

Dzisiaj odebrałem lampę od kol. Mariosomegos. Lampa jest w bardzo dobrym stanie za niewygórowaną cenę. Także jeszcze raz dzięki za polecenie zakupów u klubowicza. Polecam