| « Poprzedni | Nastpny » |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | Jest propozycja ![]() |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | Czemu nie, pytanie gdzie i od ktrej |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | A jak teraz wyglda szczodre? Rozkopane? bo tam cos robili a myl e standardowo godz 15:00 ale to do ustalenia
|
![]() Prezo SQAD MEMBER Daewoo Lanos Olenica | Jestemy za
To o ktrej? 15:00 pod McDonaldem w Dugoce?? |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw |
|
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | Oki, ale co jak bdzie nieodpowiednia pogoda??
Ja postaram si dotrze, bo si okazuje, ze w sobot bd lecia do KRK po samochd wiec moe to by ronie. |
![]() Prezo SQAD MEMBER Daewoo Lanos Olenica | Jak bdzie pada to bdzie spot w McDonaldzie |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | albo grill pod zadaszeniem parkingu selgrsa ![]() |
gebels Olenica | Moze i ja sie wybiore zobacze jak bedzie samopoczucie po sobocie ![]() |
mich88 Opel Corsa B Radwanice | ja i ysy piszemy sie rwnie na tego grila jak bedzie brzydka pogoda to ja odpadam. |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | Jak bdzie brzydka to bdzie mcdonald Ale napewno bdzie adna, z reszt jakby co mamy altanke ![]() |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice |
No przecie |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw |
|
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | Byo zacnie. Dziki i moe do nastpnego
|
Cichy20 SQAD MEMBER Mazda RX-8 Goszcz | a ja nic nie wiedziaem |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | Dzwonilimy ale numer niedostpny |
Cichy20 SQAD MEMBER Mazda RX-8 Goszcz | ja motorem z nudw lataem i widocznie zasigu nie miaem bo wieczorem dostaem raport ze dzwonie
a kiedy nastpny grill?? |
versus Dress Czyciciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocaw | wkrtce ![]() |
| « Poprzedni | Nastpny » | |