Kupie Fiata 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Kupię Fiata 127, najlepiej w stanie dobrym tzn aby pojeździł kilka miesięcy przed jakimś remontem. Gdyby ktoś chciał sprzedać lub słyszał o jakieś ofercie proszę o kontakt. Pozdrawiam i dziękuje

Kupie fiata 127 z dobra blacharka reszta nie gra roli

Ile chcesz przeznaczyc na zakup?

Zależy oczywiście od stanu blacharki(bo na tym mi najbardziej zalezy) ale 1-3 tys.
Jeśli jednak będzie taniej nie będę narzekać

Inaczej mówiąc: nie musi jeździć o własnych siłach, wystarczy że jest
Albo, jak kto woli: kupię samochód, stan całkowicie obojętny.

Sorki, nie mogłem się powstrzymać. Przy zaplanowanej kwocie nie licz na cud...

Dokładnie, łatwo nie bedzie, co nie znaczy ze sie nie da.
Jesli mówimy o pierwszej wersji nadwoziowej - odpal archiwum allegro, były dwa typy - jeden z Tarnowa chyba, 1500zł, błekitny siwiutenki od kurzu od stania w garazu kilkanascie lat.
Drugi niebieski, wojewodztwo łódzkie, okolice łęczycy, tez podobna kwota, auto po blacharce (pewnie taka garazowa) plus iles tam czesci silnikowych.
Powodzenia.

Pereira widzisz żebym gdzieś napisał ze stan całkowicie obojętny?
Skoro nie masz na sprzedaż fiata 127 z dobra blacharka albo nie znasz kogoś kto ma nie wypowiadaj się. (szczególnie jeśli masz pisać nieprzemyślane posty)
Sorki, nie moglem się powstrzymać.

Tylko, że Heniek miał racje.

Napisałem : "najlepiej w stanie dobrym tzn aby pojeździł kilka miesięcy przed jakimś remontem. "
Twój "kolega" napisał: nie musi jeździć o własnych siłach, wystarczy że jest Albo, jak kto woli: kupię samochód, stan całkowicie obojętny."

Co ma to co napisał do tego o co prosiłem? Ktoś ma problem z czytaniem?
Skoro nie posiada żadnych informacji, które mogą mi się przydać prosiłbym żeby się NIE WYPOWIADAŁ.

Swoja droga dzięki za rade z archiwum allegro, może znajdzie się coś interesującego.

Wydaje mi sie ze nie do konca zdajesz sobie sprawę na co się porywasz. Do 127 cholernie ciezko zdobyc jakąkolwiek blacharkę.
A nie ma co ukrywac - kazdy egzemplarz jaki znajdziesz za takie pieniądze bedzie jej wymagał. I co wtedy?

Przemysl temat jeszcze raz. Czemu chcesz 127? Może Zastava?

Co do elementów blacharskich to rzeczywiści jest naprawdę ciężko, progi czasem dało się znaleźć pas przedni też czy błotniki ale koszt tego był miej więcej taki jaki chcesz przeznaczyć na zakup auta.
Co nie znaczy ze nie da się dorwać auta w stanie który nie będzie wymagał wielkich prac blacharski, u mnie było zaledwie dwie łatwi w podłodze, dwie w nadkolach i przy lampie tylnej, tylko że kupiłem samochód od osoby który zwiedził pół polski by wybrać taką sztukę a do tego było to kilka lat temu gdzie wartość tych aut jednak wzrasta więc zastanów czy chcesz coś kupić by potem było Ciebie na to stać.

no i przede wszystkim Trysku - masz mk.2

milo231, nie unoś się! Złość piękności szkodzi.
To, co tu przeczytałeś wynika z mojego i kolegów doświadczenia. I informacje jakie posiadam pewnie Ci nie zaszkodzą.
Jeszcze kilka lat temu ładne 127 można było kupić bardzo tanio.
Obecnie szanse kupna Fiata 127 do trzech tysięcy złotych i do tego w NAPRAWDĘ dobrym stanie blacharskim są marne. Jak masz dużo wolnego czasu i pieniędzy na podróże- szukaj. A może będziesz miał szczęście?
Ogólnie cena tego auta w dobrym stanie jest znacząco wyższa.
A jak pisali już wcześniej koledzy: koszt PRZYZWOITEGO remontu blacharskiego jest znacznie wyższy od tego, ile chcesz wydać na zakup. No i blach raczej w sklepie nie kupisz, ciężko zdobyć choćby przedni pas... Ale zrobisz jak uważasz. Twój cyrk, Twoje małpy.

Jeśli jednak będziesz chciał zaoszczędzić pieniądze i czas, to za znacząco wyższą kwotę coś naprawdę ładnego się znajdzie. Tu, na tym forum... Żeby nie było nieporozumień- nie ode mnie.