MotoNews.pl
2 [s] Fiata 125p "79 ogł grzecznosciowe :D (260621/0) - NT

[s] Fiata 125p "79 ogł grzecznosciowe :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rocznik 79 1 wlasciciel
cena 1000zł mysle ze jakby dobrze pogadac za 700 pojdzie.
Autko jakies 5 lat temu przeszlo generalny remont silnika.
Wnetrze jak widac orginalne, z zewnatrz do remontu , progi orginalne , brak listewek.Z tego co patrzylem podloga mogla by byc.
Kolor taki sam jak 1 taxowka w zmiennikach

foty

TELEFON PODAM NA PW pozdrawiam

Poszedl priv

Temat nie aktualny mozna zamknac

hehe za ile go wzioles wal na priv

i kolejny fiat bedzie za 365dni do kupienia bo wyjdzie oc

pod koniec roku

Cytat:
2011-09-09 15:33:22, Piotrek42gv pisze:
i kolejny fiat bedzie za 365dni do kupienia bo wyjdzie oc

Zaczynasz mnie delikatnie mowiac wkur... i draznic zachowaj te swoje uwagi dla siebie spojrz wpierw na siebie a pozniej komentuj.

Cytat:
2011-09-10 01:33:39, Paszczus pisze:
Zaczynasz mnie delikatnie mowiac wkur... i draznic zachowaj te swoje uwagi dla siebie spojrz wpierw na siebie a pozniej komentuj.

ja z fiata będącego z kupą zrobiłem cacy auto (pochwale sie kiedy będzie pora) i nie lubię kurewsko ludzi którzy rzucają się z motyką na księżyc marnują kolejne auta bo myślą że to sie za pól darmo robi. end ot ja wyraziłem swoje zdanie Ty swoja posty do usunięcia.

Cytat:
2011-09-10 18:47:54, Piotrek42gv pisze:
ja z fiata będącego z kupą zrobiłem cacy auto (pochwale sie kiedy będzie pora) i nie lubię kurewsko ludzi którzy rzucają się z motyką na księżyc marnują kolejne auta bo myślą że to sie za pól darmo robi. end ot ja wyraziłem swoje zdanie Ty swoja posty do usunięcia.

Zrobiles cacy auto to pokaz pochwal sie jak to wogole wyglada.A przez 3 lata ktore mialem poprzedniego kanta wjebalem w chuj pieniedzy i serca nawet tepa palo nie widziales tego samochodu a rzuciles haslo ze max warty jest 400zl takie podejscie zato mnie kurewssko wkur... a obecny wlasciciel kanta napewno jest zadowolony z jego stanu a w duchu cieszy sie ze oddalem go za cene biedronkowa a uczynilem to tylko dlatego ze nie zalezy mi na kasie a na tym by ten kant wrocil na drogi i przykuwal oko innych uzytkownikow takze dziekuje za ta jalowa dyskusje.pozdrawiam

Cytat:
2011-09-10 19:03:29, Paszczus pisze:
Zrobiles cacy auto to pokaz pochwal sie jak to wogole wyglada.A przez 3 lata ktore mialem poprzedniego kanta wjebalem w chuj pieniedzy i serca nawet tepa palo nie widziales tego samochodu a rzuciles haslo ze max warty jest 400zl takie podejscie zato mnie kurewssko wkur... a obecny wlasciciel kanta napewno jest zadowolony z jego stanu a w duchu cieszy sie ze oddalem go za cene biedronkowa a uczynilem to tylko dlatego ze nie zalezy mi na kasie a na tym by ten kant wrocil na drogi i przykuwal oko innych uzytkownikow takze dziekuje za ta jalowa dyskusje.pozdrawiam

No wiec "tempa pało" przyjdzie finisz sie pochwale prawdopodobnie wtedy skończy ci sie kolejne oc... i znów dam max 400 za Twoje auto. W które znów wpakujesz tyle kasy że zabraknie Ci 100 na przegląd i zabiorą Ci dowód.

Dajcie se kurwa po razie w ryj i bedzie spokoj

Spokoj panowie bo sie nerwicy nabawicie

Kazdy robie to co chce , over

mój ojciec zwykł mawiac: szkłem dupy nie wytrzesz

lepiej kupić corse za 1kzł niż kanta-takie moje zdanie.

Cytat:
2011-09-10 20:46:25, Piotrek42gv pisze:
No wiec "tempa pało" przyjdzie finisz sie pochwale prawdopodobnie wtedy skończy ci sie kolejne oc... i znów dam max 400 za Twoje auto. W które znów wpakujesz tyle kasy że zabraknie Ci 100 na przegląd i zabiorą Ci dowód.

Skonczmy moze ta jalowa dyskusje mysle ze kazdy z nas swoje zale juz wygolsil w koncu ten klub/forum powinno jednoczyc laczy w koncu jakby nie bylo laczy nas zamilowanie/pasja do produktow marki FSO?takze jesli urazily Cie moje wypowiedzi/slowa mowie grzecznei przepraszam i wyciagam dlon na pojednanie w kazdym badz razie pochwal sie swoja maszyna a jesli bedzie naprawde warta pochwal Twoja maszyna uwagi taka uwage wypowiem a odnosnie przegladu oc moja zabawko moj problem.Takze Piotrze od dzisiaj moze zakonczmy te zlosliwosci i skupmy sie na pielegnacji swych maszyn i pokazojmy je rodakom czego Tobie i sobie zycze pozdrawiam.

PEACE