Oryginał felg Grand Prix

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak nazywa się oryginał polskich Grand Prixów? Są we Włoszech gdzieś do dostania?

widziałem takie na włoskim ebay, ale na ogół 7 calowe i w cenach chorych - chyba dobrze powyżej 1000 EUR za komplet

Cena podobna do polskiej...

Pamiętasz może, jak nazywał się włoski model?

Polskie nazywaja sie GRAN PRIX i maja wybite MADE IN ITALI

Oryginaly nazywaja sie GRAND PRIX i sa MADE IN ITALY

Tadzik a te oryginalki nie byly 7 x 15 ? Tez je widzialem i tak cos mnie sie wydawa ze mialy 15 a nie 13 cali.

Jak nie zapomnę to w weekend rzucę okiem co jest napisane na moich (na pewno jest GRAN PRIX), rozmiar 5,5x13

Przeciez napisalem co jest wybite na polskich podrobkach

Takie felgi Was interesują?
4x98, 7x13 ET10, współczesna produkcja, 240 ojro sztuka + przesyłka

Piatka gdzie je za tyle znalazles ? Ja widzialem za 200 EUR sztuka plus przesylka.

Firma w której kupuję tajle do moich zabawek zes Hiszpanii. Ceny lepsze niż w PL czy DE.
Ale jak widać masz lepszą cenę . Tylko sprawdź czy nie chińska produkcja... spotkałem się z takimi felgami szukając dla siebie wzoru B&G.

[ wiadomość edytowana przez: Piatka dnia 2011-09-28 12:12:33 ]

Zdjecie ktore wkleiles pochodzi od producenta.

MAXILITE

Jak widac na swojej stronie on je ceni 220 ojro sztuka, Twoi Hiszpanie pewnie je od niego kupuja stad roznica w cenie.

Na niemieckim jebaju sprzedaja komplety po 799 do 899 ojro czyli 200 do 225 ojro za sztukasa.

Czy tak czy siak, wydaje mi sie ze wszystkie te felgi sa made in china nie wiem jak mozna rozpoznac ze tak nie jest, bo chyba nie po napisie ??

Pokaz tych swoich Hiszpancow. Moze sie komus przyda.

[ wiadomość edytowana przez: borysirl dnia 2011-09-28 12:45:37 ]

Oryginały GP by się przydały

były ostatnio na allegro , poszły poza za 1000 zł .