Papiery do malucha oddam w dobre ręce :PPPP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam papiery z mojego maluszka 1988r wraz z blacha z numerami i jest silnik jak kltos chce papiery oddam za darmo, szkoda mi oddac za darmo calego malucha wiec moze ktos chce papiery bo moja rajdowka juz dalej nie pojezdzi. pozdrawiam tomfec

również oddam za kilka % w płynie

to chyba temat bardziej na gielde??

-----------------
Franky Garage

rowniez oddam jak trzeba doplace

Też oddam;] Komplet papierow wraz z niezbednym zlomem;]

To ja Simon;]

ja natomiast oddam moją kobite ...ręce obojętne, czy byle jakie czy nie pozdro

Homaszek daj foto

mam klienta co za 100 zl podpisuje taki cuda;]

Cytat:
2005-11-30 12:52:12, Pat_kdb pisze:
mam klienta co za 100 zl podpisuje taki cuda;]

To odnosnie tej kobiety czy papieru na bude??

witam,
bardzo chętnie przyjmę papiery z jak najstarszym rocznikiem i kompletem wszystkich potrzebnych dokumentow i blach do zarejestrowania. posiadam maluszka z 75 roku w pełnym oryginale z przebiegiem 28tys. niestety własciciel nie zyje od jakis 10 lat i jest kibel bo nic w tej sprawie nie mogę zrobic. jestem w trakcie odświezania całego lakieru i podwozia i jest to idealny moment na szczep.

Cytat:
2011-09-30 21:14:42, jadro pisze:
witam, bardzo chętnie przyjmę papiery z jak najstarszym rocznikiem i kompletem wszystkich potrzebnych dokumentow i blach do zarejestrowania. posiadam maluszka z 75 roku w pełnym oryginale z przebiegiem 28tys. niestety własciciel nie zyje od jakis 10 lat i jest kibel bo nic w tej sprawie nie mogę zrobic. jestem w trakcie odświezania całego lakieru i podwozia i jest to idealny moment na szczep.

Jaki szczep, zarejestruj na żółte blachy i masz pełny legal.

-----------------
Fiat 124 Spider, Fiat 125, Fiat 125p, 126p, Fiat 500, Fiat 600, Fiat 850
www.jarcar.net

nie jestem włascicielem. mam papiery ale auto jest zarejestrowane na trupa a z rodzina nie moge sie dogadac w zaden sposob, ktora jest teoretycznie spadkobierca.