126p 1984r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Kilka dni temu, nabyłem czerwonego ST z 84 roku, którego już znacie, a mianowicie jest to ST od naszego forumowego kolegi o nicku mariuszplewik. Buda doprowadzona do ładu i zakonserwowana przez Mariusza. Gleba też jego autorstwa. Resor klepnięty na 7cm + dodatkowa laga, a na tyle springi cięte 1 zwoja. Nie ma co ukrywać, że świeży lakier jest potrzebny, ale to może na wiosnę. Ogólnie jest jeszcze sporo do zrobienia, ale grunt to zdrowa buda. Swoich zdjęć nie mam, oprócz jednego zrobionego w dniu zakupu. Gdy się poprawi pogoda to zrobię jakąś sesję.

Kilka zapożyczonych zdjęć:

Uploaded with ImageShack.us

w końcu nabyłeś sensowne auto swoją droga myślałem że juz dawno zabrał je Kuba z Lublina. w zeszłym roku brakowało mu tylko dobrej polerki nie lakierowania.

Piotrek Odziem zabrał FL to jest całkiem inne auto

łoo.. to ja nie w temacie za dużo w garażu spędzam czasu to mało wiem;p

Pogratulował udanego zakupu jakie plany wobec tego malucha?Rajdówka klasyk?

Dzięki. Plan co do niego taki żeby dostosować go do B1 i tak bardziej na ostro, czyli ulepszona seria. Tak jak pisałem, chciałbym na wiosnę go polakierować. Jak już będzie B to będę zmierzał w stronę rajdówki.

Trochę świeżych zdjęć, niestety robione telefonem, bo cyfrówka pojechała na imprezę. No ale myślę, że coś tam widać

EDIT: dodałem dwa razy

[ wiadomość edytowana przez: max_xa5 dnia 2011-09-09 21:13:45 ]

gratulacje lakier nie wygląda aż tak źle

Dzięki. Na zdjęciach wygląda jeszcze nieźle, ale w rzeczywistości jest gorzej. Dużo zaprawek i odpada.

Łup!
Silnik przeszedł mały remont, rozebrany był do najmniejszej śrubki, wymienione panewki, pierścienie, simmeringi i inne pierdoły.

[ wiadomość edytowana przez: max_xa5 dnia 2011-11-13 19:10:46 ]