[s] felgi, kierownica z nabą, dokładka przód

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie sprzedam kilka rzeczy, które mi zalegają w garażu:

1. Felgi 4x100 15" z rekina tzw. nadgodzinowe alpiny. Zostały wyprodukowane w tej samej fabryce co oryginalne alpiny, mają tylko inny znaczek. Nawet ważą tyle samo co oryginały. Otwór centrujący 58,5mm. Stan -BDB
fotki felg
oddam za 650zł

2. Kierownica trójramienna z nabą na gruby wieloklin. Obszycie na kole postrzępione w okolicach ramion, ramiona niepoobijane. lekkie odsadzenie kierownicy widoczne na zdjęciach.W nabie bolec do kierunkowskazów oraz ślizgacz do klaksonu choć klaksonu nie ma. Koło kierownicy dośc grube, masywne.
fotki kierownicy
oddam za 60zł

3. Dokładka, spojler przedni OBRSO do Borewicza. Montowany fabrycznie z przodu pod zderzakiem jako wyposażenie opcjonalne w Polonezach od 78 do 86 roku, jak również w wersjach eksportowych i rajdowych. Dokładka seryjnie była strasznie łamliwa dlatego też moja została wzmocniona stalowym prętem. Po odpowiednim zamontowaniu (oprócz fabrycznych otworów warto użyć też kleju poliuretanowego na powierzchni stycznej) można po niej nawet kopać, nie straszne jej wysokie krawężniki
zdjęcia dokładki
cena: 250zł

Mile widziany odbiór osobisty w Katowicach, za opłatą mogę przywieźć do Krakowa. Możliwa przesyłka kurierska.

Witam, jaka szerokosc felg i jakie et?

7j, et12, fajnie wypełniają nadkole z resztą widać na jednym ze zdjęć (;

[ wiadomość edytowana przez: pan_foka dnia 2011-11-19 18:57:42 ]