Sorki za post, ale niemogłem się powstrzymać.
| « Poprzedni | Następny » |
elvizz13 2nd to none Świdnik | Jezdem DUMNY. Sorki za post, ale niemogłem się powstrzymać. |
Seba_13 OPEL OMEGA B CARAVAN Lublin | Gratulacje Radku , a ja się dorobiłem LOB Member-a |
shaq_ OMEGA 'A' LUBLIN | dorosly a jak dziecko |
Res best memory O-ka | Elvizz13 mam nadzieję, że w związku z tym pewna rzecz znalazła juz swoje miejsce???? Pozdrawiam wszystkich nowych i jak najbardziej zasłużonych Weteranów!!! |
totr V8/C200 łódż/belfast | Elvizz mam więc nadzieję że teraz już nie będę musiał cie o.......ć za skuchy na forum??
tytuł zobowiązuje!!!!!!! |
elvizz13 2nd to none Świdnik | Jawohl! Pozdr |
shaq_ OMEGA 'A' LUBLIN | naklejka naklejka - ale weteran bez garazu |
shaq_ OMEGA 'A' LUBLIN | ziomku z lublina |
Seba_13 OPEL OMEGA B CARAVAN Lublin | Taaaaak a ja będę uważał na wszystkie omesie które wyprzedzają inne auta, bo kierowca którejś może się zapatrzyć na lepkę i polecieć czołówke ze mną |
7gsi LOB MEMBER wieś | uwaga: odkopuję megakotleta
Wszystkim nowym Weteranom i Moderom składam serdeczne gratulacje
Zmiany idą w bardzo dobrym kierunku
|
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | ekhm ekhm, a Twoj spadek to tez dobry kierunek? |
7gsi LOB MEMBER wieś |
tak uważam. pozatym, nie wyrzuciłem komórki i nie wyemigrowałem do Kazachstanu
|
profil-usunięty |
![]() |
admeen LOB MEMBER już nie hybrid :) Gdańsk/Elbląg | swiat sie konczy ![]() |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa |
popieram, a nawet powiem wiecej, totalnie nie masz racji. To że teraz będziesz miał mniej czasu na LOBowe sprawy, nie znaczy, że od razu trzeba rezygnowac z Vetsa. Bardzo liczy się Twój wkład jaki włożyłeś do tej pory w organizowanie zlotów, imprez lotniskowych, nie mówiąc już o upierdliwym rozmówcy, którego spokojnie wysłuchiwałeś i doradzałeś Vets jest właśnie wyróżnieniem za to wszystko i dlatego nie rozumiem, skąd ta cała sytuacja?!?!? |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | ojjjj cukrem daje |
| « Poprzedni | Następny » | |