Panowie moderatorzy!!!
Jakie sa warunki uzyskania uprawnien do korzystania z tego klubu??
| « Poprzedni | Nastpny » |
Artur-1 Lada Samara sedan & ... Bielsk Podlaski | Panowie moderatorzy!!!
Jakie sa warunki uzyskania uprawnien do korzystania z tego klubu?? |
Gral (M) Loa Szydercw Opel Meriva A Helmond | o ile dobrze pamietam jest to opcja dla klubowiczw i sympatykw.
tak wic, cierpliwoci |
1Bobo SYMPATYCZNY GO 2107 `96 1.7i :) Warszawa | skorzystac w naglym wypadku .... jesli jest sie kandydatem.... wydaje mi sie ze tez mozna. :d
|
Artur-1 Lada Samara sedan & ... Bielsk Podlaski | I jeszcze jedno:
Czy duzo jest watkow na forum do ktorych dostep maja tylko klubowicze? Co raz na taki napotykam. Wiem, wiem musze byc cierpliwy....tak tylko z ciekawosci pytam |
misiekns ADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Scz | Nie ma czego zalowac... tam nic ciekawego nie ma |
Artur-1 Lada Samara sedan & ... Bielsk Podlaski | Dzieki |
kgs WAZ 21072 Warszawa | Ja mam status sympatyka, mimo e pierwsze zgoszenie do klub posaem ju we wrzeniu tego roku |
krycho MEGA ADZIARZ Lada 2107 Warszawa | Podejrzewam,ze masz status sympatyka z powodu niewielkiej jak dotd (radio Ale o to trzeba si zapyta moderw! |
kgs WAZ 21072 Warszawa | Najpierw musiaem w wolnych chwilach zapozna si z zawartoci forum i przeprowadzi napotrzebniejsze remonty w adziance Apeluj o status klubowicza |
dcnt MEGA ADZIARZ Audi 80, Land Rover ... Pilzno |
e tam zaraz moderow - ja nic o zadnym zgloszenu nie wiem, bo w tamtym czasie tej funkcji nie pelnilem. A poza tym moder nie jest od podejmowania takich decyzji, do tego powolana zostala przeciez RADA LKP |
MikeB SYMPATYCZNY GO Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zanieony Kaczogrd | A ja tylko CIERPLIWIE CZEKAM na inteligentny i mdry gos starszyzny przyznajcy (mi?:yes Pozdr |
Yanosik ADZIARZ Lanos Schneidemhl |
Masz status sympatyka, bo odnosisz sie z zamiarem zmiany ady na Wog, co stanowi powane naruszenie niepisanego kodeksu LKP |
misiekns ADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Scz |
Po prostu zmien na "By Trabant - Jest ada - Bdzie Samara" - osobiscie wtedy postaram sie o zmiane Twoje statusu |
Gral (M) Loa Szydercw Opel Meriva A Helmond | Panowie, spokojnie jak na wojnie powolutku wszystko w swoim czasie KGS, twoja sprawa jest w toku. info na mailu masz Artur na asistance musi poczeka jeszcze tylko 35 dni. Mike, ty czekasz dugo, bo jeszcze a jeden dzie |
Janusz-Mendrala ADZIARZ Lada 2107 & XM3.0V6 Krakw | Chcialbym podziekowac Fleszerowi za ofiarna pomoc w odpaleniu na linke i naprawie rozrusznika. Szczesliwie w sobote pogoda dopisala.
Jasiu |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GO Lada 2107 Krakow | Milo mi -polecam sie na przyszlosc |
83matys SYMPATYCZNY GO Toyota Corolla / Yam ... d | Witam,
Puscilem post z prosba o ewentualna pomoc na trasie. Post znajduje sie tutaj. Jak bedziecie mieli chwile, rzuccie okiem. Dzieki Matys |
krycho MEGA ADZIARZ Lada 2107 Warszawa | Mati, gdy klikam na linka to otwiera mi sie okienko, w ktorym zaklada sie nowy topic... Wiec chyba cos nie gra!! |
adasco Bardzo Wany GO Roomster & kropek d |
witam, mialem, rzucilem, odpisalem tamze. |
| « Poprzedni | Nastpny » | |