Może błahy temat, jednak istotny jeżeli mam "wozić" się nadal Omcią
Mianowicie, w grudniu oddaje Eminencję, czyt. moją Omsię do lakiernika, górę chcę zostawić w oryginalnym kolorze czyli szary metalik, natomiast w dół począwszy od listew, kolor chciałbym zmienić ( taki kaprys i wymóg jeśli chodzi o oświetlenie pojazdu od dołu
) co nie stanowi żadnych przeszkód w kosztach lakierowania. I, sam on - lakiernik - zobaczywszy kolor tejże "Eminencji", stwierdził, iż ciemno-zielony na dolnej części budy byłby odpowiedni, natomiast pewna niewiasta, stwierdziła, że fiolet w połączeniu z szarością był by idealnym rozwiązaniem ... I tu moje pytanie do Was, ponieważ im więcej racjonalnych propozycji względem narzuconej/proponowanej poprzez te dwie osoby kolorystyki auta, tym bardziej będę przekonany co do wyboru "projektu". Nadmienię, iż obydwu tym osobom ufam co do tzw. "artyzmu" jednakże każde z innego punktu widzenia. Z Waszej strony oczekuję opinii jak i względnie nowych propozycji. I chodzi tu tylko i wyłącznie o profil auta "góra - dół", nie żaden "środek - boki".
Jeżeli macie jakikolwiek pomysł na nadanie koloru, /oczywiście na dole/ i pokażecie go, obiecuję, że jeśli on mi się spodoba, odznaczę go aerografem na plastiku tylnego słupka mianem : project by xxx
Czekam na Wasze propozycje

dyskutuje ...
he he, no nie bałdzo pse pana