Witam, ja niestety wylamie sie z kregu szczesliwych - jestem na liscie lob test nie wiem juz ile ale dobrych kilka miesiecy, nie wiem kiedy przejde do "nastepnego etapu" i raczej przestalo mnie to juz interesowac. Przykro mi to pisac ale po raz drugi juz bezskutecznie probuje uzyskac informacje na LOB-ie ale bezskutecznie. Zalozylem nowy watek -
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=130593&c=114&f=9 - zaznaczylem opcje powiadamiania mailem o odpowiedzi. Maila otrzymalem ale swojego watku znalezc nie moge, po kliknieciu w link podany w wiadomosci wyslanej z forum kieruje mnie na strone glowna motonews.pl
Sytuacja ta powtorzyla sie juz drugi raz.
Jestem uzytkownikiem omegi, mam z nia troche problemow dlatego znajdujac w googlu link do LOB-a ucieszylem sie majac nadzieje ze strona pomocna bedzie podczas eksploatacji.. Tym bardziej ze traktuje tylko o omegach.
Nie chce niczego ani nikogo osadzac bo nie moja to rola ani tez nie czuje sie odpowiednim czlowiekiem w tej sprawie
Mam tylko nadzieje ze chociaz ten post nie zniknie zanim zdaze go jeszcze raz odwiedzic...
pozdrawiam.borys