[126] Gdzie trafił ostatni 126 happy end ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam taki dylemat
Znalazłem aukcję gdzie gość sprzedaje niby ostatni happy end ale na klapie jest numer 0063 a podany nr vin wpisując w google wyskakuje że został oddany do muzeum,
czy może numery na klapie tak jak wyczytałem gdzieś nie miały nic wspólnego z VIN ? może ktoś mi to rozjaśnić ?

Dzięki

http://allegro.pl/show_item.php?item=2621740042

numery na tylnej klapie nie mają nic wspólnego z numerem vin,
prawdopodobnie były przyklejane jak leci tak jak auta stały na placu....

U mnie na ulicy takim ostatnim Happy Endem babcia pomyka, jezdzi nim lato zima, parkuje na osiedlu i tylko czekam, az jakis wnuczek odkryje jako to larytas i wystawi na allegro za 99900 zl.
Kilka tygodni temu widzialem tez jak innym ostatnim Happy Endem koles rozwozil pizze.

Cos mnie sie wydaje ze jest to ten sam egzemplarz ktory byl sprzedawany przez drtomee gdzies w okolicach czerwca.

ten egzemplarz pojawił się również na autokąciku i FPM , trzeba wysłać zapytanie do fiata jaki ich "ostatni" egzemplarz ma VIN bo wychodzi na to że ktoś się gdzieś rąbnął i do wiadomości publicznej poszedł ten właśnie VIN a nie właściwy

Z tego ci mi wiadomo ostatni happy end stoi w fabryce obok syreny fiata cc . na dniach otwartych fiata zawsze go mozna ogladac.

Z ciekawości napisałem do Turynu, zobaczymy co napiszą.

Byl jakis czas temu gdzies w necie temat na temat ostatniego wyprodukowanego egzemplarza kupionego od jakiejs kobiety w nienajlepszym stanie technicznym. Gosc mial podejrzenie, ze to ostatni wyprodukowany egzemplarz, wiec napisal do FAPu pytanie skad otrzymal potwierdzenie, ze rzeczywiscie jest to ostani wyprodukowany egzemlarz oraz oferte zakupu za - jesli mnie pamiec nie myli - 6.000zl, ale go nie sprzedal. Pozniej wystawil oglsozenie sprzedazy w ktorym pisal, ze posiada takie potwierdzenie z FAPu, ale po tym jak oferty zaczely szalec, wycofal aukcje i sluch po nim zaginal.

Cytat:
2012-10-30 21:55:16, Rally_malacz pisze:
Z tego ci mi wiadomo ostatni happy end stoi w fabryce obok syreny fiata cc . na dniach otwartych fiata zawsze go mozna ogladac.

ostatni egzemplarz to nie ten który stoi w Tychach , tylko ten który pojechał do Turynu .

Ciekawe co odpiszą z fiata

Pomyliłem muzea
ale podali mi maila bezpośrednio do jakiegoś Pana z muzeum Fiata, skrobnę jeszcze raz

"Dear Sir,
sorry, we do'nt have this particular version in our Museum.
And no one files or original paper about "happy hand".
Kind regards"

To pozostaje pisać do Fiata tylko centrala czy konkretna fabryka?

happy hand

odpisz gosciowy zeby nie szukal happy hand tylko end bo moze byc ciezko cos wyszukac

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2012-11-07 09:32:33 ]

Cytat:
2012-11-07 09:32:15, jaqo pisze:
odpisz gosciowy zeby nie szukal happy hand tylko end bo moze byc ciezko cos wyszukac

Moze jak sie wylaczy filtr rodzicielski to bedzie wiecej wynikow?

w wolnym tłumaczeniu renia rączkowska

Ja mu happy end napisałem no nie posądzajcie mnie o Hand