Seryjna siódemka, motor tysiąc osiemset ccm Turbo Intercooler Diesel, rocznik '96, hatchback 5-cio drzwiowy, dość wysłużony ale i tak jeszcze wiele potrafi
Wyposażenie porównywalne z tym co miał fred flinston
czyli bardzo ubogie, mianowicie: elektryczne szyby przód, tylna szyba grzana, halogeny, jedna poduszka powietrzna w trójramiennej kierownicy i białe zegary
to by było na tyle udogodnień, cud że wogóle ma fotele, a nie drewniane pinki
Przedemną dużo pracy, póki co to zbieram informację
z zewnątrz wiele zmian nie będzie, lakier nie nadaje się do tuningu zewnętrznego/wizualnego;/ jakby wyglądał z lampami merretta i przyciemnionymi szybkami, blee:p Plany jakie mam co do niego to poprawa funkcjonalności/wygody/delikatnie wyglądu mianowicie: alu-podstawa
wyciszenie/wygłuszenie wnętrza, porządne car audio,fotele/kanapa, elektryczne szyby tylnie, elektryczny zamek kufra, pilot którym będzie można tym sterować, regulacja świateł i jeszcze inne mody jakie wpadną mi do głowy. Ale zanim zacznę modować trzeba doprowadzić go do stanu bardzo dobrego, od którego zleksza odbiega, najważniejsze to regeneracja pompy i nowe kompletne zawieszenie bo teraz to są same stuki puki, tłumi nierówności jak czinkłaczento:/ Do Esiora póki co założyłem lampkę wnętrza ghia oraz elektryczne lusterka, był przystosowany do takiego przeszczepu
[ wiadomość edytowana przez: Marcin91 dnia 2012-10-14 22:09:02 ]
[ wiadomość edytowana przez: Marcin91 dnia 2012-11-05 13:11:19 ]

Muszę trochę pojeździć żeby dokładnie wyczuć pompe ale jestem dobrej myśli