Cytat:
|
2007-03-08 21:46:44, Grzechu pisze:
pamiętam ten serial.... kurka... sterciu? ile to miejsca zajmuje, ile płyt dvd, i dałoby radę mi to podesłać? w zamian coś podeślę również
|
|
a wiec juz mówie , sezon pierwszy zajmuje 2 płyty DVD , wsumie odcinków 13 z tymze na jedną wchodzi chyba 10 a na drugą trzy plus do tego mam film Bring Back The A-Team 2006 który ładnie sie miesci na tej płytce jeszcze , oczywiscie w formacie DviX
sezon drugi mam na DVD czyli tam jest 22 odcinki i jest ogólnie 6 płyt DVD , oczywiscie w formacie DVD
sezon trzeci sciągam narazie , mam juz pierwsze 12 odcinków i sciągam kolejne 13 odcinków tego sezonu , wchodzi to najprawdopodobniej na dwie płytki DVD , format DviX
sezon czwarty to jeszcze nie wiem , nie moge go znalesc do sciągniećia

nie ma nigdzie torrentów

mozliwe ze na ebayu kupie ze stanów zjednoczonych tylko przesyłka bedzie równa wartosci tego wydania DVD

wiem ze jest tez chyba na 6 płytach wtedy , chyba ze znajde gdzies zeby sciągnąc to sciągne
sezon piaty , tylko skończy mi sie trzeci sciągac a mam juz 75% jego to wrzucam piąty do sciągania , zmiescic sie powinien na jednaj płycie DVD bo jest tylko 13 odcinków , format DviX , TVRip , strasznie mało zajmuje bo 2,69GB a wiec podejrzewam ze jakoś nienajlepsza ale innej nie ma na necie
co do wysłania to nie ma problemu tylko chyba najlepiej jak zdobęde wszystkie sezony juz , napisy pewnie Tobie nie potrzebne

bo są tylko po polsku do sezonu pierwszego drugiego , piatego i kilka odcinków trzeciego
razem 11 płyt DVD plus sezon 4 , czyli dwie lub szesc płyt , zalezy czy bede miał na DviXie czy na DVD

a wiec 13 płyt lub 17płyt bedą zajmowac wszystkie sezony
[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2007-03-08 22:07:05 ]