Auris kod c0215 c1333

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM kotrolka zapala się podczas jazdy, na postoju w freez rame prędkość na tym kole jest równa zeru , bądż różni się Jest mniejsza niż na pozostałych kołach po przekręceniu zapłonu gąśnie I TAK ZAPALA się jak ma ochote hehe Sądze że to czujnik czyli cała piasta do wymiany napięcie na czujnikach takie samo ??

left rear i to wygląda ze już tam masz wcześniej zalozona podrobe - sprawdz czy nie widać roznicy w tym co widać wkolo przylacza.
Możesz na probe zamienic kable stronami aby potwierdzić ze to czujnik a nie np problem z kompem.

Zapomniałem dodać że wymieniana była kompletna belka bo stara była krzywa po wypadku 50 tyś km temu Po tym zaczeło się zapalać I MNIE DENERWOWAĆ a Panie kolego docisk był wymieniany z prawej bo się męda zacieła na ament i jeszcze to myślałem że przyszedł moment na lewa strone ale to felga by się grzała a tak nie jest to polukam i dam znaka

[ wiadomość edytowana przez: avensis22d4d dnia 2013-11-13 14:44:56 ]

I narazie spokój wychodzi na to że komp ma swoje humory ... Da się wyjąć przy aurisie w uk skladanym samą elektronike bez rozpinania przewodów hamulcowych ??

Cytat:
2013-11-24 18:24:02, avensis22d4d pisze:
I narazie spokój wychodzi na to że komp ma swoje humory ... Da się wyjąć przy aurisie w uk skladanym samą elektronike bez rozpinania przewodów hamulcowych ??

Sprawdz czy nie sa skorodowane wtyczki przy czujnikach i same piny w czujnikach czy nie sa zielone?

Mniej inwazyjnie heh wcześniej jak się zapalało to psikałem wd 40 to lukne znowu pzdr.

SPOKÓJ NARAZIE wniosek taki że jak dłuzej postoi auto to potem takie objawy , mam stare piasty więc jak co to wymieniam WESOŁYCH ŚWIĄT i szczęśliwego Nowego Roku .. BIgelektronie !!