MotoNews.pl

Blos do instalacji LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć.
Czy ktoś z Was zamontował do gaźnikowej Łady Blosa LPG? Jestem ciekaw jak to może działać w przypadku naszych aut i czy jest sens to montować.

Poczytaj temat 2104, jak dobrze pamiętam chyba MariuszY.

mieli to chłopaki, ale większość wróciła do Pb lub klasycznej instalacji.

Jak chcesz z gazem pokombinować to mam mikser 2 gardzielowy, project by CCCP

Blos, to świetny wynalazek. Auto chodzi niemal idealnie, a co najważniejsze, nie dusi się na benzynie. Ten mikser od Bartka, to bardzo dobra alternatywa.

Bartek a masz jakaś fotke tego Twojego miksera? Nad blosem cały czas sie zastanawiam, jedyny minus jest taki że musiałbym założyć filtr stożkowy i jakos pokombinować z przymocowaniem tego filtra do gaźnika

JA sie pytałem kumpla bo we fiaciorze włożył silnik 2,5 V6 od Forda i właśnie zamontował Blosa i mówi chodzi lepiej niż jakby inną instalacje miał.

Ten mikser montuje się zamiast podkładki eboniyowej w gażniku. Przepustowość gaźnika pozostaje ta sama.

hmmmm to może się skusze chyba że Bartek zabije mnie ceną

przegapiłeś , w wyprzedaży jest, zerknij w wątek www.tuningsport.ru może pryz okazji coś jeszcze ci wpadnie w oko.
mam jeszcze rozpórkę przednia do kielichów, gumki do wycieraczek.. tuleje gumowe BRT do wahaczy i jakieś pierdoły co mi miejsce zajmuja i zamrażają złotówki..

Szoko montuje sie go też przed przepustnicą za przepławką o ile db kojarzę. Blos BRC 400zł na allegro