Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2015-02-12 17:43:38
Nieznam się na wyciekach ,od tego mam mechanikow.Pozatym to nie wyciek tylko lekkie zapocenie nie warto tego ruszac za chwile będzie to samo.Ja tak mam w moim już od 100 tys jak oleju nie ubywa to chromolic ![]() ![]() Zmyj to zmywaczem i obserwoj czy z polaczenia miski czy z góry scieka np. z uszczelniacza walu. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer [ wiadomość edytowana przez: Bigelektron dnia 2015-02-12 17:45:55 ] |
![]() Alien_Obcy TOYOTA DRIVER Matrix XRS, Yaris Ve ... Wawa | 2015-02-13 18:20:32 Ano ja już taki jestem, że jak nie jest perfekcyjnie w moim autku, to mnie to irytuje i nie mogę spać po nocach ![]() Na razie sobie podłubię przy misce olejowej - przy okazji wymiany oleju i zobaczę na kanale co tam dokładnie cieknie ![]() |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2015-02-13 23:32:25
Teraz dopiero na tablecie otwarlem te pozostale zdjecia i z tego co widac to chyba tylko na polaczeniu z miska jest nieszczelnosc no to mozna zrobic bo niewiele roboty.Ta korozje na podwoziu bym popsikal woskiem w sprayu do profili zamknietych np z Bolla zeby troche ja przystopowac. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Alien_Obcy TOYOTA DRIVER Matrix XRS, Yaris Ve ... Wawa | 2015-02-13 23:39:44 Właśnie jak ostatnio podlewarowałem, to taki wniosek wysnułem, że to jednak spod miski ![]() Dzięki. |
profil-usunięty | 2015-02-14 15:45:53 Nie wiem czy numery aktualne ale jak dobrze oczyścisz i odtłuścisz to sukces gwarantowany z tym silikonem chociaż jak bym był na twoim miejscu to bym nie ruszał tego ![]() Oryginalny silikon toyoty 08826-00080 / 00295-00103 (BLACK) |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2015-02-14 17:29:53
Tak sobie mysle Jan321 ze ty tez już masz po 40tce ![]() ![]() ![]() ![]() Im człowiek starszy tym bardziej do niego dociera ze zycie jest jak ciagla walka z wiatrakami...ale niektóre można odpuscic ,na konto tych większych. Kiedys dawno dawno temu w liceum miałem starego Fiata Pande kupiłem go w maturalnej klasie za Simsona ktorego zbudowalem od podstaw i odnowilem wczesniej.Caly zespol napedowy był zlany olejem.Wyremontowalem go uszczelnilem.Nawet dwa lata był szczelny Ale zanim znowu się samozakonserwowal olejem to zdazyla miska olejowa przerdzewiec. ![]() ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |