Ja:
Imię i nazwisko: Miłosz Kubiński
Ksywa: Miły (Bydgoszcz)
Urodzony/zrobiony przez rodziców: 20.2.88 Bydgoszcz/nie wiem
Znaki szczególne:blizna po oparzeniu na prawym ramieniu
Czy było się karanym: nie
Zawód: uczeń (II gimnazjum - potem chciałbym do technikum samochodowego)
Zainteresowania: motoryzacja (w szczególności auta z byłego ZSRR - głównie łada), turystyka rowerowa (na razie wokół własnego województwa - potem może gdzieś dalej), zbieranie gadżetów firmowych (czapeczki, koszulki itd.), sport (głównie żużel - Polonia Bydgoszcz), ponadto lubię obejrzeć dobre kino akcji lub thriller (np. "Dług", "Pulp Fiction" - to filmy, które obejrzę bez względu na to, ile razy w życiu je widziałem) - a więc zainteresowania dosyć szerokie jak na tak ograniczonego człowieka jak ja

.
Posiadany samochód: oczywiście brak (jestem bierny fan łady), ale jak będę pełnoletni, to może sobie kupię używaną 2110, poza tym podobają mi się nowe (w tym prototypowe) modele ład.
Wady/zalety: za dużo gadam (jak w tym poście), upierdliwy

, niepunktualny, niecierpliwy, niedomyślny, popełniam błędne decyzje, czasami bezmyślny, czasami zbyt wrażliwy, czasami nieciekawy/staram się być przezorny, przyjmuję dowcipy na temat siebie samego, być może poczucie humoru, lubię od czasu do czasu jakieś fajne towarzycho, silny fizycznie (jak mawiają: silny a gupi

).
Inne informacje: poza ładą podobały mi się też vw Passaty II generacji (robione w latach 88-96), audice 80 (modele z lat 86-95); fajne są też obecnie robione: Vectry C, nowe fiaty palio, czy daewoo Nubiry - ALE OCZYWIŚCIE WSZYSTKO W DALSZEJ KOLEJNOŚCI ZA RUSKĄ MOTORYZACJĄ

.
Ponadto tylko jak miałem dziesięć lat (a więc dolna granica wieku)zrobiłem kartę rowerową, po mieście by bike jeżdżę na razie niedzielnie

, ale jakoś jeżdżę, mam nadzieję, że to wyćwiczę. Liczę też, że na zrobienie prawka za trzy lata i... kupienie sobie łady oczywiście

.
No a tak poza tym (nie można tego nazwać hobby - więc jest to tu) lubię wkurzać innych, lubię wyśmiewać się z nazwisk poprzez przekręcanie (jeżeli jest z czym skojarzyć).
Spośród cech charakteru, jakie lubię u innych ludzi, to poczucie humoru, rozrywkowość, możliwość pogadania na różne tematy, ale wszystko oczywiście z odpowiednim umiarem: nie lubię ludzi głośnych i pustych, którzy przesadzają z czymś tam, nie lubię też kompletnych sztywniaków - wszystko w odpowiednich ilościach.
Poza tym uważam że dużo jest fajnych lasek, ale ja nie chciałbym w życiu mieć laski a potem żony (po prostu chciałbym być kawaler do końca życia).
Sorry, że się tak rozpisałem.
Łada - najlepsza z najgorszych.
Łado - wróć na polskie drogi!
[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2003-03-23 15:25:39 ]