Witam w mojej Camry 2,4l z 2007roku na desce rozdzielczej wyswietla się check p0304,wymienilem swiece ,podmienilem cewki zaplonowe dalej jest to samo,bląd ten wysietla sie czasem sporadycznie,w inne dni znowu często,podczas gdy check mruga auto traci na mocy,zwalnia,gdy kontrolka sie juz zapali na stale auto odzyskuje pełną moc,bywa czasami tak ze po wykasowaniu checka kontrolka tylko pomruga i zgasnie. W aucie zamontowany jest gaz a z instalacji na 4 cylindrze pobierany jest sygnal do instalacji gazowej,wydaje mi się ze tu moze lezec problem.Byłem u gazownika ktory montował tą instalacje do Camry wgrał nowe oprogramowanie do sterownika gazu Zenit Pro OBD ,wyczyscil wtryski gazu,wykasowal błąd,pojezdzilem troche a problem wrocił.mysle jeszcze o podmianie miejscami wtryskiwaczy benzyny.
gdzie w wojewodztwie śląskim sprawdze luzy zaworowe poza ASO, auto ma obecnie ok.90tys.km, moze jest osoba ktora specjalizuje sie w naprawach Toyotach?
jakie są koszty sprawdzenia luzów zaworowych,ceny płytek regulacyjnych do zaworów?