Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MYSHA Kandydat na Kandaydata Samara Szczecin | 2008-04-11 22:38:57 Otoż w mojej samarce dzis tak nagle przestalo dzialac swiatlo stopu prawej lampy, sprawdzilem zarówkę i wszystkie bezpieczniki i jest wszystko ok ale jak naciskam pedal hamulca zapala sie tylko lewy stop. Ktos moze powiedziec co sie stalo? ![]() |
![]() Rafael_Black SYMPATYCZNY GOŚĆ ŁADA SAMARA Rzeszów | 2008-04-11 22:51:53 Ja miałem podobnie z wstecznym ;]
A poprawiałeś/przeczyściłeś tą złączke na lampie ? Hmm albo popraw bezpieczniki nie wiem czy bezpiecnzik na prawą lampe i lewą jest ten sam, ale na przod są osobne. Jedna lampa mi nieświeciła, żarówke włożyłem nową i nic. Ale znajomy poprawił mi bezpiecznik, bo gdzieś tam musiał zaśniedzieć i "Nastała jasność" ![]() Pozdrawiam, Rafał. |
![]() MYSHA Kandydat na Kandaydata Samara Szczecin | 2008-04-11 23:02:05 Poprawialem wszystkie bezpieczniki bo nie wiem ktory jest od swiatla stopu krecilem nimi i nic, moze wie ktos ktory jest od stopu?? Bo na tej oslonce bezpiecznikow nie ma narysowanego swiatla stopu. A zlaczki nie czyscilem, jutro jak starczy czasu sprawdze. A zarowka na pewno swieci bo na krotko pod akumulatorem sprawdzalem. |
![]() Rafael_Black SYMPATYCZNY GOŚĆ ŁADA SAMARA Rzeszów | 2008-04-12 00:22:24
Hmm może masz gdzieś przerwany przewód/ przetarł się albo coś. Wtyczka coś niedomaga... Najpierw trzeba zlokalizować czy to problem w lampie czy już na przewodznie nie ma napięcią. Ew. zawsze możesz przeciągnąć kabelek z tego działającego światła ;] |
![]() MYSHA Kandydat na Kandaydata Samara Szczecin | 2008-04-12 21:32:25 I chyba tak zrobię z tym drugim kabelkiem. |
![]() MYSHA Kandydat na Kandaydata Samara Szczecin | 2008-04-13 20:33:56 I nastała jasnosc ![]() ![]() |