| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BARRY F&F Sympatyk zalezy od dnia Stalowa Wola | 2003-03-08 16:55:54 Mam mozliwosc zakupu walka.... wiem ze on jest nominal
a problem jest w tym ze ja nie wiem co mam pod maska poprzedni wlasciciel wie zebyl robiony remont ale nie wie co :> (moze woogle nie bylo jesli by sie okazal tez nominal to zakladajac "nowy" walek zmienic tulejki ? tylko sek w tym ze nie chce mi sie silnika wydzieraC... co mam robic ?bo ja juz nie wiem aha i zeby szklanki wyciagnac trzeba glowice zrzucac ? zawsze wyciagalem szklanki jak glowice mialem zrzucona a nigdy nie probowalem na zalozonej ... jak to jest ? pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2004-10-18 00:55:26 ] [ powód edycji: Wiem,że to stary topic,ale w tytułach podajemy modele ] |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-03-09 16:25:45 ja bym proponował kupić wałek jak coś to z pewnej ręki. Marjusz załatwił wałki od pana Heinricha do F125p - 125, 131,132, poldolot itp. koszt 400zł
Mozesz jeszcze spytac widynka aby dowiedział sie w KST w Krakowie czy nie ma wałka na sprzedaż bo dawno danow temu jakis był na sprzedaż. A co do wyciagania wałka i szklanek to jak ja mialem zmieniane panewki to ściagneli mise i od dołu to zrobili |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-10-15 17:51:52 hey chlopaki mam szybkie pytanie, skladam wlasnie silnik i zapomnialem jak ma byc zalozony lancuszek,
lapkami zabierakow oleju w strone bloku czy w strone pokrywy? prosze o szybka odpowiedz, w ksiazce niestety jest jakis lancuszek bez tych zabierakow maja one byc od strony pokrywy jak w malcu? |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-10-16 20:48:03 dzieki, prawidlowy sposob zalozenia lancucha odcztytalem z rys wyrytych w pokrywie |