Lusterka do Fiata

« Poprzedni | Następny »
Poszukuję zewnętrzych lusterek wstecznych firmy COMMODORA do DF-a. Takie panoramiczne - dość rzadko spotykane.

Ma ktoś może na zbyciu?

Jak wy możecie jeździć tymi Fiaciorami na zwykłych lusterkach. Ja w nich nic nie widzę Popadam w obsesję, że komuś zajadę przy zmianie pasa, wskutek czego wlokę się jak emeryt, że wyprzedzają mnie jakieś zdezelowane maluchy z oparciami foteli kończących sie w połowie pleców. Sytuację troche ratuje panoramiczne środkowe lusterko ale do szczęścia brakuje mi jeszcze zewnętrznych.

Nie wiem jak wygladaja takie lusterka, alwe z tych samych powodów założyłem na typowe lusterko jako rozwiazanie przejsciowe (trwa to juz ch7yba ze dwa lata) nakładke panopramiczna. Mozna to kupic za około 40 PLN w sklepach motoryzacyjnych typu mydło i powidło

Janio a nie lepiej lustra do Tracka???

pozostaje jeszcze jedno wyjście:

KLAKSON I GAZ DO DECHY

zawsze działa...

a na poważnie - wewnętrzne panoramiczne (gięte a nie płaskie) i ja jakoś nie mam problemów - jeździłem nawet do niedawna po mieście bez zewnętrznego

Cytat:
2003-12-02 10:33:18, anmimo pisze:
Janio a nie lepiej lustra do Tracka???

Lepiej, ale mają mocowania umieszczone pod innym kątek
No i kosztują - 60zł sztuka.

a moze kamery i system monitoringu sprzężony z GPS?

Cytat:
2003-12-02 13:45:30, OLO pisze:
a moze kamery i system monitoringu sprzężony z GPS?

To stanowczo za malo dla Jania jemu jeszcze jakis system satelitarny bezkolizyjnego przeprowadzania przez miasto by sie przydal conajmniej

Ale w Zomisie takich nie ma!

Cytat:
2003-12-02 13:55:46, OLO pisze:
Ale w Zomisie takich nie ma!

To zrobia dla naszego jania a kupi pewnie ze 3 bo do kazdego samochodu.

V.

To może GPS mu załozymy?
Przynajmniej nam się Kolega niezgubi

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

wpadłem na genialny pomysł:
Kupiłem lusterka firmy AJS dedykowane do Fiata i Łady - takie montowane do krawędzi drzwi i nakleiłem wkłady lustetrek sferycznych od Poloneza.
I wreszcie mam panoramiczne lusterka we Fiacie - teraz to daje się jeździć.

jak je nakleiłes?

masz moze jakies fotki tych lusterek?? nie chodiz mi o szkla tylko o calosc.... bo szukam wlasnie lusterek przykrecanych do drzwi. najlepiej chromowanych...
P.Smoze mialby ktos na sprzedaz??albo wie gdzie takie kupic??

Cytat:
2003-12-03 20:29:18, SPAjK pisze:
jak je nakleiłes?

Wkłady mają od spodu dwustronną taśmę klejącą. Po prostu na zwykłe szkło nakleiłem panoramiczne.

Cytat:
masz moze jakies fotki tych lusterek?? nie chodiz mi o szkla tylko o calosc.... bo szukam wlasnie lusterek przykrecanych do drzwi. najlepiej chromowanych...
P.Smoze mialby ktos na sprzedaz??albo wie gdzie takie kupic??

proponowałbym udać się do sklepu z częściami do Łady i poprosił o metalowe lusterka do Nivy. Potem oddać do chromowania i efekt gotowy =)
W toruniu takie lusterka kosztowały chyba 35 za sztukę.

Cytat:
2003-12-03 23:29:40, Janio pisze:
Cytat:
2003-12-03 20:29:18, SPAjK pisze:
jak je nakleiłes?

Wkłady mają od spodu dwustronną taśmę klejącą. Po prostu na zwykłe szkło nakleiłem panoramiczne.

przeciez te w fiacie są płaskie a polonez ma wypukłe..???

Kwestia ilości kleju

jeśli kupiłeś lusterka przykręcane do ramki drzwi które się składają a regulacje mają samym lustrem to jestem bardzo ciekaw gdzie i za ile już od 6-ciu lat takich szukam do swojej ładnej i jak na razie znalazlem tylko prawe gdzieś na szrocie i to wszystko.
Jeśli to takie lusterka to daj jakieś namiary na ten sklep

I ja sie za nimi ołaziłem po shrotach ale sie udało i mam!A dodatkowo kupiłem lustereczka tzw martwe pole(2,29sztuka) i wszystko ładnie widac

Cytat:
2003-12-06 00:57:08, dobry pisze:
jeśli kupiłeś lusterka przykręcane do ramki drzwi które się składają a regulacje mają samym lustrem to jestem bardzo ciekaw gdzie i za ile już od 6-ciu lat takich szukam do swojej ładnej i jak na razie znalazlem tylko prawe gdzieś na szrocie i to wszystko.
Jeśli to takie lusterka to daj jakieś namiary na ten sklep

Sklep Artmot W-wa Al.Krakowska 145 - szczaegóły w dziale Partnerzy

A koszt to ok. 20zł za sztukę

« Poprzedni | Następny »