Zdjecia z 21.12.2003 w 3miescie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam zdjecia ale nie wszystkie wyszly na wiekszosci goruje Simon.. (przypadek,nie ja robilem zdjecia) , Czy ktos jeszcze ma jakies zdjecia?ja chetnie odstapie na maila.

Dawaj!! simon.pg@wp.pl lub simon.wrc@wp.pl

A co nie że gdyby je tak na jakiś serwer wrzucić dla szerszej publiczności?

Podaj jakiś adres serwera a sie zrobi;]

nie ma sprawy , zrobi sie 31.12 bo chwilowo mam cos innego na glowie....

Ale zlocik byl boski

Hej-beda te zdjecia ze zlotu? tez jestem z gdanska i chetnie obejrzal bym te zdjecia.

I ja bym oglądnął,tym bardziej ze byłem

PONICK!! Podaj adres ftp'a i chasło!! Ja przez przypadek usunołem i nie mogę sobie pooglądać !!

zdjecia juz chyba simon pg bo mu wyslalem

ej no nie badzcie egoistami!!) dawajta foty

Foty nie ukrywając są kiszkowate!! Nie wiem kto je robił,ale nic nowego nie wniosły by do Waszego (Naszego) postrzegania 3miejskich spotów!! Będę szukał dalej adresu człowieka który robił profesjonalnym sprzętem foty i miał je umieścić na ftp'ie. Ja miałem ten adres ale przez przypadek poprostu go usunołem.

Tu jest adres do strony Skoda3city galeria i dotyczy ta galeria pierwszego listopadowego spotu w Gdańsku. Na jednym zdjęciu widać troszeczke mojego bobsleja obsiadywanego przez ziomali!!

[ wiadomość edytowana przez: simon_pg dnia 2004-01-12 10:39:22 ]

Skodziarze znów górą i mają koleją galerię u siebie z grudniowego spotu!! Tu jest adres do galerii pierwszej a tu do kolejnej. Nawet są zdjęcia mojego bobsleja Ach te tłumiki

[ wiadomość edytowana przez: simon_pg dnia 2004-01-12 10:43:41 ]