MotoNews.pl

[S] FSO pick-up

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...jak w temacie posiadam pick-up'a długiego w edycji lpg oczywiście, rok 1990, silnik 1.5 82KM(AB), skrzynia 5, okrągłe zegary-to wszystko oryginał oczywiście; most z krótszym przełożeniem-też oryginał; oc aktualne-przegląd już nie, co nie zmienia faktu, że i tak go używam tym bardziej ostatnio jak białe spadło blacharka idealna nie jest, ale tragedii-przynajmniej wg mnie, nie ma: do wymiany progi(które oczywiście posiadam), dwie dziury w podłodze za fotelami-nic strasznego, buty nie mokną , tylny prawy błotnik raczej do wymiany-poprzedni właściciel uszkodził i sklecił nie fachowo-widać troche szpachli, ale nic nie odpada i nie pęka, no i tylny pas też jakiś taki dziwny-też szpachla, ogólnie trzeba się poprzyglądać z bliska, żeby dojrzeć; podłużnice i reszta spodu nie dotknięte w ogóle zębem rudej; auto zostało dotknięte jakimiś dziwnymi tuningami i udziwnieniami mojego autorstwa-zrobiłem jak chciałem i jestem zadowolony: brak stacyjki-więc tematu odpalania można się domyślić, auto było czerwone i zostało pryśnięte z zewnątrz na zielony wojskowy kolor, brak tylnego zderzaka, bak został unicestwiony-był nieszczelny, a że zależało mi na ekonomi to zniknął bo jeżdże tylko na lpg(butla na pace naturalnie), za miejscem kierowcy w tylnej ścianie wycięta jest dziura-był to wymysł poprzedniego właściciela na umiejscowienie głośnika , z wnętrza zniknęły ori fotele bo nie nadawały się do dalszej eksploatacji-w ich miejsce doszedł idealny fotel pasażera z zagłówkiem(drugi oczywiście też jest do kompletu) i w moje miejsce pracy fotel sportowy potocznie zwany kubłem; zawieszenie: przód został przycięty chyba dwa zwoje-nie pamiętam dokładnie, a tył w chwili obecnej 6cm niżej niż seria i 6cm wyżej niż na fotach(max gleba), z tyłu tyle co wymienione amortyzatory na nowe; silnik chodzi bardzo dobrze-odpala w każdą temperaturę odkąd go posiadam(od maja), ostatnio zalany nowym borygiem(bo mróz zaczyna dawać znać); do auta posiadam mase części(np.nowe hamulce-tarcze, klocki, serwo; nowe końcówki drążków itp.), jest również plastik nadbudówka wysoka, tyle, że przeze mnie w dniu zakupu od razu ściągnięta auto stoi na szerokiej stali-7prżód i 8tył w trzynastce i na zimówkach; więcej nie pamiętam, o reszte prosze pytać w razie zainteresowania
tel.600-969-590 lokalizacja: Krosno
zdjęcia:
po zakupie

później

na glebie z tyłu

wspomniany błotnik

paka

prześwit z przodu

odkąd jest w moich rękach-garażowany, traktowany jako hobby, używany od "święta"
cena:z częściami i na tych kołach 1.5kloca, bez kół 1.2, bez kół i części jeden tyś