Sprzedac ?? A moze wyrejestrowac ?? 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ello...

Mam jedno male pytanie... czy moge wyrejestrowac maluszka ??

No jasne ze tak

Ale czy za jakies 5 lat bede mogl go spokojnie zarejestrowac ??

Mam aktualnie dwa auta PN-ke i K-shlla i nie stac mnie na utrzymanie tego i tego

A moze lepiej pozbyc sie Malca ?? Ale ile moge za niego dostac ?? Jego rocznik to 1990

Maluszek troszke "podkrecony" jakby ktos chcial go zobaczyc to zapraszam na:

Galeria K-shell-ka

Pzdr
Bolo#928

nie mozesz wyrejestrowac maluszka,
wyrejestrowac mozna jedynie po okazaniu dowodu zlomowania pojazdu, innej mozliwosci nie ma,

narazie puki co poprostu mozesz przed zakonczeniem waznosci OC zglosic ze nie chcesz korzystac z ich uslug i zamkniesz malca do garazu i niech czeka na lepsze czasy, potem jak cos zaktualizujesz przeglad i oplacisz oc i w droge

tak bylo przynajmniej do tej pory nie wiem jak od tego roku bedzie, czy czasami czegos urzedasy nie wymyslily

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2004-01-11 20:57:42 ]

tak bedzie najlepiej . . bo nie bedziesz nic placil wiec nie bedziesz go utrzymywal . .;]

nie możesz wyrejerstrować autka chyba że je fikcyjnie sprzedasz albo właśnie zezłomujesz, z OC jest podobnie musisz je płacić jęsli przestaniesz a np za rok będziesz chciał ubezpieczyć ponownie to zalacisz za ten rok przerwy razem z odsetkami na 100%, także nawet jeśli go sprzedasz to po roku to jak cie namierzą to będziesz musiał to zapłacić a to nie miła niespodzianka.

Uuuuuu to chyba bede musial go sprzedac

Ale moze jeszcze na jakis zlot nim pojade, np. kolejny zlot aut socjalistycznych w Gdansku

A noz widelek ktos bedzie chcial wystartowac do wyscigu

wystarczy ze powiesz np w pzu (jezeli tam masz ubezp.) ze sie od nich wypisujesz - oni cie skreslaja - a ty mowisz ze idziesz do innej firmy ubezp . oczywiscie nie pojdziesz - i autko moze stac ile chcesz ..