No nie wiem, co mialbym napisac. Zczytalem to wszystko, co wydarzylo sie na ekranie od wczoraj. I tu i na LKP. I naprawde mam problem. Pawel z Krakowa przyslal mi tez mail-a

.
Co robic ???, bo nie wiem. Przywalic czy odpuscic?
Przeciez nie chce mieszac tematu WOSP-u w to wszystko. ... Pozdrowilem jedynie Mariusznie, bo jaki jest, to jest w mojej opinii, to sami wiecie, ale w te puszki, zbieranie pieniedzy na mrozie z dzieciakami, to wierze jednak.
A parking/zajezdnia i zabawy na nich, to zostaly opisane dokladnie, wlacznie z dokumentacja fotograficzna i dlatego wydaly mi sie jakby niestosowne do miejsca i czasu ostatniej niedzieli. Rownie dobrze, 4x4 moglyby pojechac na bloto etc ..., skoro niedziela byla.
Widzialem pozniej w nocy w TV relacje z przebiegu WOSP-u, a w nich tez urywki z akcji przeprowadzanych przez przerozne kluby motorowe, poczawszy od jednosladow, trabantow, aut "przeroznych" , 4x4 etc ....
I mam zal, ze jako NOK = p o p i e r d o l k i nic wspolnie nie poczynilismy. I to tyle. A, ze chlopaki z LKP szaleli na parkingu w tym czasie, to juz inna sprawa. Skomentowac moge
I radzcie, czy reagowac teraz na ich obrazliwe posty do mnie, czy tez zapomniec?
A Gorala, to wywalili z moderatora, tak? Jak dobrze zrozumialem po przeczytaniu dzisiaj strony LKP... ?
Widzialem ostatnio, do czego oczywiscie sie teraz przyznam, dyskusje i wymiane postow Rady LKP Hidden

, (jak to zrobilem, to nie ujawnie

), ale Goral nie mial w tym udzialu zadnego!!!
Czegos takiego, to nie spodziewalem sie. Ale ... druknalem sobie, to Wam pokaze, przy najblizszym spotkaniu

.
Ty sie Goral nie przejmuj, moderatorem to sie bywa, a nie, sie "uradza", karm rybki, rob spotkania-zloty w Wawie, szykuj do sprzedazy MPI

, , a Nivke Ci sie jakas znajdzie i wyszykuje, albo innego "gada" terenowego i bedzie dobrze.
To pozdrawiam,
Przemek