Do uczniów, studentów i innych takich-POTRZEBNA POMOC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam referatu o urządzeniach rozruchowych i musze go zrobic bardziej na ilość jak na jakość.. Przeszukałem troszke w neciku i za cholere nie moge nic znaleźć. Nie bardzo chce mi się pisać samodzielnie bo nie mam zbyt na to czasu,ale będe wdzięczny za każdą pomoc. Za kazde linki, rysunki, referaty i inne takie
Jest to sprawa bardzo, bardzo, bardzo pilna-od tego zależy mój semestr
Z góry ogromne dzięki i sory za taki temat ale myśle ze zrozumiecie

Pozdrawiam
Kuner

urzadzenie rozruchowe tzn ssanie? Ksiazka o gaznikach i jazda, opisz w jakim celi jest stosowane, przedstaw najpopularniejsze rozwiazania (tloczkowe, pzrepustnice rozruchowa i gazniczek solexa). W necie raczej nic sensownego nie znajdziesz- caly urok sieci- jest wszytko ale z regoly bardzo ogolnie i nie to czego aktualnie potrzeba. ze swojej strony moge polecic Ci ksiazke 'w moim samochodzie- Gaznik" oraz "uklady zasilania gaznikowych silnikow samochodowych". powinienes znalezc tam odpowiednie dane.

Gaźnik to raczej urzadzenie z ukłądu zasilania

Tutaj chgodzi o urządzenia rozruchowe czyli o rozruszniki, urzadzenia wspomagajacer rozruszniki itd.

Cytat:
2004-01-18 21:55:53, Kuner pisze:
Gaźnik to raczej urzadzenie z ukłądu zasilania

Tutaj chgodzi o urządzenia rozruchowe czyli o rozruszniki, urzadzenia wspomagajacer rozruszniki itd.

To wez sobie dowolna ksiazke na temat gaznikowych ukladow zasilania i zobacz co kryje sie pod pojeciem 'urzadzenie rozruchowe'.

Ja tez bym zrozumial ze chodzi o ssanie, ale lepiej sie upewnij..Ja nie lubie jak mi oddaja prace z wielkim napisem "Praca nie na temat"

a o co dokładnie cjhodzi , moze bys sprecyzował temat

prubowałeś na www.studenci.pl ? jest tam duzo referatów itd. może coś znajdziesz.