Kolejny swap w klubie (temat z cyklu chwale sie) :p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wiec 1.0 w moim malcu juz siedzi , za jakis czas bedzie rozwiert na 1.1 , sa tez hample tarczowe z przodu sc , teraz mysle nad klatka i lakierowaniem...no i wiadomo ze wszystko bedzie ładnie poczyszczone i nie bedzie takiego syfu jak teraz..Mam mozliwoas kupna skrzyni od bisa tylko nie wiem czy sie decydowac obecna jest w dosc dobrym stanie od bisa ma dłuzsze przełozenia i przez to jest wytrzzymalsza ale im dłuzsza tym przyspieszenia maleje..Co o tym sadzice? :/
FOTKI SA W PROFILU

no ladne cacko, fiu fiu.....

Mój byl jak dziecko 9 mcy robiony ........
Twój to jak u słonicy ............. Ale blizej niz dalej andrzej.

kolejna błyskawica super zawieszenie silnika , ciekawe jak sie bedzie prezentował po wykończeniu .

Fajna zabaweczka. Gratuluję. Podobają mi się poszerzenia nadkoli. Z czego to robiłeś?? Od podstaw samemu czy wykorzystałeś coś istniejącego??

No tylko pozazdroscic, ostatnio wszyscy swapy chcą albo robia Jestem ciekaw jak bedzie wygladala klapa z tylu po tym przedłużeniu..

Cytat:
2004-01-18 00:35:51, Strongi pisze:
Fajna zabaweczka. Gratuluję. Podobają mi się poszerzenia nadkoli. Z czego to robiłeś?? Od podstaw samemu czy wykorzystałeś coś istniejącego??

Poszerzenia były robione od podstaw na zamówienie...sa z zywicy..

Cytat:
2004-01-18 00:39:19, mille pisze:
No tylko pozazdroscic, ostatnio wszyscy swapy chcą albo robia Jestem ciekaw jak bedzie wygladala klapa z tylu po tym przedłużeniu..

Klapa jest normalna..jest tylko u dołu odsunieta o 0,5 cm ale tego nie widac wogule

Brawo Andrzej. Mam nadzieję, że tył będzie normalny. Szkoda, że nie pokazałeś przodu. A z klatką Cię wyprzedziłem . ja trochę inaczej się szykuje do SWAP'a. Najpierw wszystko w około a potem sam przeszczep. Jednak po zeszpachlowaniu te poszerzenia wyglądają całkiem nieźle. Odbyłeś już jazdę próbną? Cieka jak niemiłosierny?

Autko wypasne... ale i tak najbardziej podobaja mi sie fele...
pomału cie gonie...mam nadzieje ze za rok jak bedziemy mieli prawo jady zmiezymy sie na jednym z łodzkich skrzyzowan naszymi SWAPAMI... wszystko wpożo z ta fura..tylko ja osobiscie wole robic wszystko SAM..a nie kozystac z pomocy firm..inna sprawa ze ja mam mozliwosci by robic samemu...POZDRO zycze dalszych sukcesow w budowaniu PoTwOrKa... do zobaczenie za rok na światłach..

Cytat:
2004-01-18 13:29:32, moch pisze:
Brawo Andrzej. Mam nadzieję, że tył będzie normalny. Szkoda, że nie pokazałeś przodu. A z klatką Cię wyprzedziłem . ja trochę inaczej się szykuje do SWAP'a. Najpierw wszystko w około a potem sam przeszczep. Jednak po zeszpachlowaniu te poszerzenia wyglądają całkiem nieźle. Odbyłeś już jazdę próbną? Cieka jak niemiłosierny?

Narazie tylko był odpalony i na jazde niestety jescze nie było okazji..ale w najblizszym czasie juz mysle ze sobie pojeźdze

Cytat:
2004-01-18 19:26:22, ThomasTsT pisze:
Autko wypasne... ale i tak najbardziej podobaja mi sie fele...
pomału cie gonie...mam nadzieje ze za rok jak bedziemy mieli prawo jady zmiezymy sie na jednym z łodzkich skrzyzowan naszymi SWAPAMI... wszystko wpożo z ta fura..tylko ja osobiscie wole robic wszystko SAM..a nie kozystac z pomocy firm..inna sprawa ze ja mam mozliwosci by robic samemu...POZDRO zycze dalszych sukcesow w budowaniu PoTwOrKa... do zobaczenie za rok na światłach..

Bez prawka tez sie scigniemy Po co tyle czekac ?

Nic tylko pozazdrościć takiego autka!! Też chciałbym wsadzić do swojego coś większego .

WOW! SUPER FELE!!! Simon_Pg- no nie rob mi tego. Nie dosc ze masz najszybszego kaszlaka na Pasie startowym to jeszcze chcesz miec jedno z szybszych autek

A co!! Pas startowy to tylko zadatek i mały pokaz możliwości. Na kjs'ach przydało by się coś więcej!!

pięknie pięknie. gratulacje. widać profesjonalizm,ale to kosztuje. pozdro i miłych jazdeczek tylko ostrożnie bo slisko

Poczekac musimy jak ja se swapa zapakuje...ale auto to nie wszystko..ostatnio miałem na toze wcale nie gorszy czas od ciebie...(biorac pod uwage ze ja jechalem seryjnym bobem z spalonym sprzegłem a ty 110konnym Fordem mondeo)..

Fajne autko , już myślałem że dałeś sobie spokój z maluchem.......
te same zdjęcia w profilu przez bardzo długi czas (tzn. te w trakcie roboty).

Ps. Stronka ma zawieszoną działalność do lipca, troche czasu już mineło

Cytat:
2004-01-19 17:02:43, Art126 pisze:
Fajne autko , już myślałem że dałeś sobie spokój z maluchem.......
te same zdjęcia w profilu przez bardzo długi czas (tzn. te w trakcie roboty).

Ps. Stronka ma zawieszoną działalność do lipca, troche czasu już mineło

Jakos ciagle nie mam czasu zeby ja zrobic drugi raz...ale jak maluch bedzie gotowy to zrobie druga...
Pzdr.

Simon says MORE POWER. Tak ? Prawidłowe podejście Simo, więcej mocy.