NAKLEJKI - Hamulce Tarczowe, Pasy przeciwsłoneczne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sorki, że zakładam nowy temat ale sprawa jest dość pilna bo jutro mam zamiar dać do wydrukowania pierwszą partię tych naklejek.

Na podstawie wzorów z fotek i tego, co przysłał mi MacioBA zrobiłem 3 wzory i proszę zainteresowanych o ich ocenę. Wg mnie najbardziej odpowiednią jest wersja 1 ale wypowiedzcie się jeszcze

Cena takiej naklejki (na przeźroczystym tle, przyklejanej od środka) będzie wynosiła 10-12 PLN w zależności od ilości zamówień. Wymiary naklejki 30x10 cm z proporcji.

Niech się wpisują od razu chętni Pierwsza partia będzie gotowa wtorek-środa i będzie w niej 15 sztuk naklejek.

[ wiadomość edytowana przez: PAGAN dnia 2006-04-06 19:50:55 ]
[ powód edycji: zmiana tytulu ]

[ wiadomość edytowana przez: -SerU- dnia 2006-05-15 15:23:59 ]

biore, najlepiej chyba 1 wersje ;]
do tego prosze dwie-trzy sztuki tych na filtr powietrza do klasyka - po polsku - '73rok

Numer 1 wyglada najbardziej oldschoolowo W sumie moge wziac. Co do tych na filtr - aa, zaszaleje, 2 fiatowe i 2 polonezowskie poprosze, hehe. Polmo jutro do ciebie startuje

Głosuję za 1

Zdecydowanie nr 1!!!
Elegancja Francja Seru
Dla mnie tymczasem 1 sztuka

To dla mnie Seru 3 sztuki
Dopakujesz do reszty naklepek, które zanabyliśmy
Oczywiście pójdzie większy przelewik

OK Utwierdziliście mnie w przekonaniu, że nr 1 jest w porządku.
Moja propozycja wygląda tak: dla wszystkich, którzy powołają się w privie do mnie na ten wątek cena będzie wynosiła 10 PLN. Na Allegro wystawię je po 15

Jak tylko będę miał te naklejki zarzucę w tym temacie ich fotkę i możemy zaczynać dystrybucję

To ja jestem chętny na 2 sztuki.

2 szt prosze

[ wiadomość edytowana przez: Maverick-Junior dnia 2006-02-20 01:13:13 ]

Seru - podaj linka do innych wzorów naklejke, czas najwyższy zakupić takowe: chodzi mi głownie o PZM i inne do 125p

1 sztuka tej 1szego wzoru i jedna na filtr do Df'a klasycznego, bym bardzo prosił

Cytat:
2006-02-20 07:37:39, GDA pisze:
Seru - podaj linka do innych wzorów naklejke, czas najwyższy zakupić takowe: chodzi mi głownie o PZM i inne do 125p

Ja wprawdzie nie SerU ale czy o to Ci chodziło:
Naklejko od SerU

Wlepy już są. Tak wyglądają na moim 132:

Niestety kolor lekko się różni-kwestia tego, co pokazuje monitor a tego, co drukuje maszyna.

Dla tych, którzy chcą naklejki na filtr powietrza. Jak będziecie zamawiać to piszcie ilości wzoru 1 lub 2 (nie zawsze ja robię wysyłki i żeby nie było później jajek, że dostaliścienie nie tą, co trzeba a mojej żonie trudno będzie wytłumaczyć która jest do klasyka a która do Poldka )

Cena naklejek na filtr 1 PLN. Do każdej wlepy "hamulcowej" jedna taka może być gratis. Za następne, jak już wspomniałem 1 PLN.

Chętni walić na priv

dla mnie bomba, bardzo ładnie wyszły

Fajnie wygląda, jakby miała te 30 lat

Cytat:
2006-02-21 20:33:24, MacioBA pisze:
dla mnie bomba, bardzo ładnie wyszły

Seru dobry jest, czy pogoda, czy też deszcz

Ano właśnie-efekt wyszedł taki jakby te naklejki właśnie miały te swoje latka

Cieszę się, że Wam się podoba

ja tez taką chce potem się odezwe do ciebie na pivie

Info dla tych, którzy zamówili: naklejki poszły do poprawki-chcę żeby to wyglądało naprawdę profi a te, które poszły na 1 rzut nie są do końca dobrze widoczne. Także proszę o cierpliwość ale nie chcę po prostu odstawiać maniany Info zamieszczam bo sporo osób już mi przelało pieniądze i mogą się niecierpliwić i martwić, że przepiłem/przegrałem ich kasę

Oj Seru, przecież wiadomo, że Ty to PORZĄDNA FIRMA!!! Bez fuszerki