| « Poprzedni | Następny » |
PAGAN Wwa | czesc. ktos juz sie kiedys radzil. poszukaj tematu. o silnikach rovera tez bylo sporo. szukajac samochodu trzeba kupic dobry samochod i bez znaczenia jest wiek, kolor, silnik, model. |
anmimo Miłośnik FSO Wartburg/Wołga/Dacia ... Białystok | pagan - zapomniales dodac na chodzie!! |
GDA Miłośnik FSO 3city | Witaj BoeWe na naszym forum,
zapraszam do zapoznania się z tymi tematami : |
PAGAN Wwa |
na chodzie, czyli jezdzacy, co fruwa i smiga, przez gory, przez las, dowiezie cie wszedzie i wszedzie na czas! |
Piter20 (M) A3 WRC | Nawet tam, gdzie nie chcesz dojechać |
AndrewS FSO 125p 1.4 GLI 16V ... Puławy | ojciec mial poldorovera (wypadek)
teraz ma rovera 214 Si (ten sam silnik co w poldku) ja mam fiatopoldorovera brat szuka poldorovera mysle ze opinie moja juz znasz |
adamus Miłośnik FSO 1.3 - 2.0 Gdynia, Elbląg | Najlepszy silnik w Polonezie to EL, no ewentualnie EK Pozdrowka Adamus |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | a czym sie różnia? kat/tłumik? ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |
adamus Miłośnik FSO 1.3 - 2.0 Gdynia, Elbląg | Tak jest, EK nie ma katalizatora.
Adamus |
OLO Miłośnik FSO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | no to chyba wiekszosc u nas takich jeździ ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |
| « Poprzedni | Następny » | |