Zestaw głosnomówiący w poldziu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos z kolegów instalował może u siebie lub innych zestaw głośnomówiący. Jeżeli tak to jak zamocować i gdzie uchwyt telefonu

Witam!!
uchwyt do tel umieszczaszb gdzie Ci pasuje, gdzie ci wygodnie z niego korzystać lub jak nie chcesz przerabiać gdzie pozwalają kable!! Zasilanie możesz wziąść z zapalniczki a antenka jeśli jest to gdzie bedzie dobrze!! to zależy od Ciebie!! Mój starszy w Atu+ 1,6Gli ma np CB-radio pod sufitem podwieszone!! tak że zakładaj gdzie Ci pasuje i gdzie Ci będzie wygodnie korzystać!!
Pozdrawiam

Hej!Ja zamontowałem swój na uchwycie magnetycznym dostępnym np w makro za 50-60 zł ,do tego uchwytu dokręciłem blache z nawiercona dziurą która jest poto by przekrecic całoś pod osłonę zegarów.Odkręciłem osłone górna z zegarów i pod pirwszą śrubę (to ta po prawej patrzac na zegary)i to wszystko jezeli chodzi o mechaniczne zamocowanie .Natomiast reszte tzn głosnik to tzw grucha mam nokie jakoms tam i tam jest takie standartowe wejscie na tzw jeka (dżeka) który łączy tefon z głosnikiem i mikrofonem zamontowanym na podsufitce(zresztą)Acha jak bedziesz miał baterie kadmowo litowa bedziesz miał problem z magnesem tzn z jego brakiem odziałwania na bateria.ja poradziełem sobie z tym wsadzajac kawłek blaszki miedzy baterie a obudowe.cała gruche wsadza sie do gniazda zapalniczki i jest super ładuje, sam się włacza gdy ktos dzwoni no mozna swobodnie nadawac.pa

Czesc
Ja co prawda nie mam zestawu glosnomowiacego a sam uchwyt oryginalny - i zamontowalem go na sciance bocznej srodkowej kolumny (tam gdzie radio). Uchwyt przykrecilem po stronie pasazera na boku natomiast dzieki 3 srubom regulacyjnym sama miska na telefon znajduje sie ladnie z przodu ustawiona w moim kierunku tzn kierowcy. W otwieraniu schowka nie przeszkadza, z siegnieciem nie ma problemu.
Uprzedzam jedynie ze boczna scianka ma chyba w srodku blache lub grube tworzywo i musialem uzyc wiertarki.
Pozdrawiam