z racji iz mam w planach montowac klatke w ładnej zaczynam juz powolutku zbierac informacje na ten temat.
klatke ta planuje nie wykonywac w fachowym warsztacie z wiadomych wzgledow (kasa).
rury doginac bede sam z kumplem a spawac bedzie to zawodowy spawacz wiec powinno byc wszystko wykonane w miare profesjonalnie a nie na odpier...
a teraz do rzeczy. wiem ze niby jest wszystko w zalaczniku J lecz mam pare watpliwosci i chcialbym zeby mi ktos pomogl je rozwiac.
czy lepiej miec klatke skrecana czy w calosci spawana. wiem ze wszystko ma swoje zalety ale co jest w praktyce lepsze. wydaje mi sie ze w samochodzie nie da rady pospawac wszystkiego na tip top ale jak to jest w praktyce??
na co trzeba szczegolnie uwazac??
ma ktos moze fotki klatek?? bardzo mile widziane fotki w kazdej postaci, od ogolu do szczegolu. najlepiej oczywiscie fotki na przykladzie ŁADY lecz mile widziane takze inne foty.
nie zamierzam sie trzymac dokladie zalacznika J gdyz to i tak nie bedzie wykorzystywany samochod w rajdzie i to mam ja sie czuc w tym bezpiecznie a nie ktos inny.
planuje zrobic klate bardziej skierowana w kierunku bezpieczenstwa niz oszczedzania masy.
wiec bardzo prosze jakby mogl ktos mnie jeszcze dokladnie nakierowac i najlepiej jakies foty zebym mogl wszystko zobaczyc obrazowo. a moze jest ktos z okolic czewy do kogo moglbym podjechac oblookac sobie na dokladnie i pomierzyc zrobiona klatke??
z gory dziekuje za odpowiedzi
acha, bycmoze ktos sie lepiej orientuje w wegierskim i moglby mnie pokierowac linkami na wegierskie strony tam gdzie jest opisana klatka?? domyslam sie ze napewno jest gdzies lecz mimo usilnych poszukiwan nie dalem rady. ten jezyk to dla mnie absolutna magia.
[ wiadomość edytowana przez: Ciurus dnia 2006-05-08 17:49:33 ]