Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() RX Miłośnik FSO Polshe 1.6 GLE/1.9 GLD Lublin | 2004-01-02 19:48:55 Zbliza sie druga niedziela miesiaca a co za tym idzie kolejny spocik.. ale w tym miesiacu planowany jest "Wiekszy" spot w Radomiu i zastanawiam sie czy robic cos u nas czy jechac wlasnie tam. Fajnie by bylo pojechac wieksza ekipa z Lublina do Radomia ![]() 1. Robimy normalnie spot w Lublinie w druga niedziele czyli 11 stycznia, a do Radomia jedzie kto chce (spot w Radomiu odbedzie sie najprawdopodobniej w 3 weekend stycznia tj 1718, tak wynika z ankiety) 2. Nie robimy spotkania w Lublinie tylko w 3 weekend spot lubelski odbedzie sie "na wyjezdzie" w Radomiu. (Informacje o tym spocie sa)TU Jakie jest wasze zdanie na ten temat?? Ja jestem za opcja 2, ale odpowiada mi tez opcja pierwsza ![]() |
![]() cebka Miłośnik FSO Było Wąskie Caro 1.9 ... Lublin | 2004-01-02 20:33:59 No wiec tak,co do Radomia to narazie nie powiem bo 17/18 moga mi wypasc egzaminy,ale Qvasiu podpowiedzial mi ze moglibysmy zorganizowac kreciolka jakiegos na przyklad w najblizsza niedziele pod URSUSEM,ustalilo by sie jeszcze co do tego Radomia.Co wy na to? |
![]() Qvasiu Polonez Caro 1.6 GLi Lublin | 2004-01-03 12:42:00 ELO!!! No wiec sprawa jest prosta... ![]() |
![]() cebka Miłośnik FSO Było Wąskie Caro 1.9 ... Lublin | 2004-01-03 16:49:13 Dobra,to ja bede jutro o 14 pod Orlenem ![]() ps.dzisiaj juz slizgalem sie na tym parkingu,zrobilem sobie przerwe w zajeciach ![]() |
![]() Qvasiu Polonez Caro 1.6 GLi Lublin | 2004-01-04 16:31:44 No i bylismy... taaaaa... spotkanie z "bracią tuningowa" ziemi lubelskiej ![]() ...a co doplanowanego za tydzien spotkanka, to ja mysle, ze niech sie odbedzie tak jak zawsze, gdzies sie pojedzie i poslizga, moze tez pod Ursusa, jesli bedzie "luzno"... albo jeszcze sie cos wymysli... wiec myslcie ![]() |
![]() danielek77 Miłośnik FSO fso 125pME+LPG & Ka ... Łuków | 2004-01-04 17:32:06 Czesc Lubliniaki ja stawiam na Radom i raczej powinienem tam byc!!!A jesli chodzi o 11-ego to mam szkółke ale....na 100% zwiedze lotnicho ![]() ![]() ![]() ![]() -po pierwsze służbowa -po drugie wez i zakatuj 2.5TDI ![]() |
![]() RX Miłośnik FSO Polshe 1.6 GLE/1.9 GLD Lublin | 2004-01-05 10:47:55 Po wczorajszych wybrykach na sniegu doszedlem do wniosku, ze trzeba tego spota w Lublinie zrobic ![]() ![]() Spot odebdzie sie w niedziele 11.01.2004 Najpierw spotkajmy sie jak zwykle przy PKN Orlen u zbiegu Al. Zygmuntowskich i Pilsudkiego o 12:30, a pozniej sie skoczy poslizgac tu i tam ![]() |
![]() Qvasiu Polonez Caro 1.6 GLi Lublin | 2004-01-06 08:07:08
... hehe... daj dziecku cukierek, to zje ci choinke razem z bombkami ![]() ![]() ![]() |
![]() RX Miłośnik FSO Polshe 1.6 GLE/1.9 GLD Lublin | 2004-01-11 20:41:39 Pierwsze w 2004 r. spotkanie symatyków FSO w Lublinie odbyło się w niedziele 11 stycznia w śniegowej scenerii. Barkowało nam tego na ostatnim spocie więc wszsycy chcieli sie wyszaleć i wykorzystać zalety tylnego napędu. Spotkanie rozpoczeło sie o godz 12:30 na parkingu przy PKN Orlen. Po krótkim oczekiwaniu zjawiało się coraz więcej samochodów, w sumie było 11 aut z FSO. Nie zabawiliśmy długo w tym miejscu, po wykonaniu kilku fotek wszystkim samochodom oraz zebranym uczestnikom udaliśmy sie kolumną na miejsce przeznaczenia tj pod odlewnie Ursus. Tam każdy chętny mogł sprawdzić się w slalonie pomiedzy pachołkami, co z nowu nie bylo takie proste gdyż nawierzchnia byla bardzo sliska. Pozostali uczestnicy testowali przyczepność na sąsiednim parkingu wprawiając w osłupienie młodych kierowców w samochodach nauki jazdy. Poślizgi były wszechobecne, ślizgały sie nie tylko pojazdy z FSO, ale także obecni na miejscu przedstawiciele innych marek. Na spocie padł także rekord prędkości przejazdu na butach. Janusz_K przyczepiony do haka samochodu Cebki mknął z zawrotną prędkościa ponad 50 km/h. Spot uważam za udany, pojawiło sie kilku nowych uczestników co bardzo cieszy i dobrze rokuje przyszłym spotkaniom w regionie lubelskim. Zabawa była przednia i bardzo miło spędzedzilismy te kilka godzin już z niecierpliwością czekam na kolejne spotkanie.
P.S Fotki będą póżniej,a moze i jakieś małe filmiki ![]() |
![]() Janusz_K Miłośnik FSO Polonez 1500 x2 :) Lublin | 2004-01-12 15:44:40 Potwierdzam. Było rewelacyjnie, oby tak dalej. Spoko ludzie, dobra atmosfera, no i sprzyjające warunki pogodowe ![]() ![]() |
![]() danielek77 Miłośnik FSO fso 125pME+LPG & Ka ... Łuków | 2004-01-14 18:43:57 ...no i znowu kurde mnie nie było ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Qvasiu Polonez Caro 1.6 GLi Lublin | 2004-01-15 07:55:51 Witam!!!
Co do spociku, to uwazam za udany, bylo spoczko, nowi ludzie dobra atmosfera, rozkrecamy sie na dobre... szkoda ze nie mialem wiecej paliwka to by sie wiecej poszpacilo, ale next time... no teraz jest tronia lipa - sniegu ubywa, lipsztyk niesamowity, bo to co z nim sie dzieje odbiera checi do wszystkiego nawet do chodzenia po nim i brniecia w sniegowych kaluzach ![]() ![]() |
![]() RX Miłośnik FSO Polshe 1.6 GLE/1.9 GLD Lublin | 2004-01-21 20:13:25 W tym temcie bylo o spocie styczniowym, ale chce tez napisac kilka słów o kolejnym... ![]() ![]() |
![]() cebka Miłośnik FSO Było Wąskie Caro 1.9 ... Lublin | 2004-01-21 20:21:39 Oczywiscie ze zapraszamy ![]() ![]() |
![]() Qvasiu Polonez Caro 1.6 GLi Lublin | 2004-01-28 09:07:45 No czemu nie... tylko trzeba czyms zablysnac ![]() ![]() |
![]() cebka Miłośnik FSO Było Wąskie Caro 1.9 ... Lublin | 2004-01-28 12:48:18 Witam.
Szczerze mowiac taka mysl chodzi mi po glowie juz od jakiegos czasu.Najblizszy spot planujemy na 8 lutego,okolo godziny 12.30. Dajcie znac czy wam pasuje,jak by co dogadamy sie jeszcze ![]() |
![]() cebka Miłośnik FSO Było Wąskie Caro 1.9 ... Lublin | 2004-01-28 13:49:43 Zle sie wyrazilem ![]() ![]() |