Witam Panow !!
Chetnie przylaczylbym sie do zabawy.. No ale jestem "nowy" i nie wiem, czy tylko fakt posiadania Bestii upowaznia mnie do wtryniania sie do zabawy...
Czekam na opinie ( czytaj : zaproszenie )
Pozdrowka !!
| « Poprzedni | Nastpny » |
DrA eS ... | Witam Panow !!
Chetnie przylaczylbym sie do zabawy.. No ale jestem "nowy" i nie wiem, czy tylko fakt posiadania Bestii upowaznia mnie do wtryniania sie do zabawy... Czekam na opinie ( czytaj : zaproszenie ) Pozdrowka !! |
robert_krakw vectra b KRAKW | posiadanie Bestii nie jest powodem lecz zobowizaniem. pakuj graty i jazda do Beachtowa. szczegly znajdziesz w poscie o III Zlocie LOS OMEGAS BESTIALES.
z Poznania jedzi te prawdopodobnie Czarny. daj zna czy si decydujesz. |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | Witam Dramar,
po dugich i burzliwych rozmowach Rady Starszych LOB zapada nastpujca decyzja: zaproszony Z Poznania najprawdopodobniej bdzie jecha Czarny tylko o ktrej godzinie?? (taka srebrna padaka bez klamek (odpady), obniona o 10cm (brak spryn), z C30NE pod mask (silnik napuch troche w wyniku nieuchronnie postpujcej infekcji) W Bechatowie wypada by o 10... ew. troche pniej... Jeeli wolisz jecha sam to dawaj na 10 (zostaby zgarnity przeze mnie i Urg'a w umwionym miejscu gdzie po drodze...) jeeli nie to czekamy na opinie Czarnulka o ktrej bdzie gotowy do odlotu... pozdr. |
Res best memory O-ka | Dramar.....blunisz....jak posiadacz Bestii moe tak myle.... popieram sowa Roberta.....to OBOWIZEK Do zobaczenia |
DrA eS ... | Dzieki za zaproszenie !!
Pakuje graty i jazda... ( powitalna zgrzewka w bagazniku Czarny !! Chetnie przykleje sie do Ciebie. Daj znac czy jedziesz i o ktorej. BTW... Moze spikniemy sie wczesniej w Poznaniu ?? |
totr V8/C200 d/belfast | witam. jestem szczliwym posiadaczem omesi B i jestem zainteresowany zlotem.jeeli jest to imprezka otwarta dla nie zrzeszonych to chtnie si na niej pojawi. |
robert_krakw vectra b KRAKW | to na co czekasz. wylij maila lub priva do Modego_Omega i ugadaj si na zlocik |
totr V8/C200 d/belfast | dziki robert za zaproszenie ale nie wiem co na to reszta zlotu. |
robert_krakw vectra b KRAKW | co to znaczy reszta zlotu. to nie zamknite grono zniewieciaych posiadaczy omegi. to jest Klub. my nie gaszczemy si wzajemnie po dupach. jest mile widziane a nawet wskazane poszerzanie znajomoci zwasza z wacicielami LOS GRANDES OMEGAS BESTIALES.
wsiadaj w besti i aduj do wawrzkowizny. zobaczy nasze mordki |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | hihihi.... anonimowe postacie z forum... PS. c znaczy "reszta zlotu" ?? reszta naley co ciebie totr. pozdr. |
totr V8/C200 d/belfast | sssserdeczne dziki wszystkim. P.S. co do "reszty zlotu" wol zna opini innych nich pcha si na krzywy ryj. |
totr V8/C200 d/belfast | siemka Res mio zobaczy kogo na stronie.poniewa jad na zlocik zara sie zarejestruj.
p.s. czym tak sobie grabi h? |
DanDan HONOROWY WETERAN BMW witochowice | Przyda nam si nastpny prezes
Pozdrawiam prezes DanDan |
totr V8/C200 d/belfast | DanDan jestem w OKP.toto szok po dugim oczekiwaniu.
P.S. co do klapy to zorientuj si w kosztach i czasie. (z gry dziki) |
| « Poprzedni | Nastpny » | |