Zlot

« Poprzedni | Nastpny »
Witam Panow !!

Chetnie przylaczylbym sie do zabawy.. No ale jestem "nowy" i nie wiem, czy tylko fakt posiadania Bestii upowaznia mnie do wtryniania sie do zabawy...

Czekam na opinie ( czytaj : zaproszenie )

Pozdrowka !!

posiadanie Bestii nie jest powodem lecz zobowizaniem. pakuj graty i jazda do Beachtowa. szczegly znajdziesz w poscie o III Zlocie LOS OMEGAS BESTIALES.

z Poznania jedzi te prawdopodobnie Czarny.
daj zna czy si decydujesz.

Witam Dramar,

po dugich i burzliwych rozmowach Rady Starszych LOB zapada nastpujca decyzja: zaproszony

Z Poznania najprawdopodobniej bdzie jecha Czarny tylko o ktrej godzinie?? (taka srebrna padaka bez klamek (odpady), obniona o 10cm (brak spryn), z C30NE pod mask (silnik napuch troche w wyniku nieuchronnie postpujcej infekcji) )

W Bechatowie wypada by o 10... ew. troche pniej... Jeeli wolisz jecha sam to dawaj na 10 (zostaby zgarnity przeze mnie i Urg'a w umwionym miejscu gdzie po drodze...) jeeli nie to czekamy na opinie Czarnulka o ktrej bdzie gotowy do odlotu...

pozdr.

Dramar.....blunisz....jak posiadacz Bestii moe tak myle.... popieram sowa Roberta.....to OBOWIZEK

Do zobaczenia

Dzieki za zaproszenie !!

Pakuje graty i jazda... ( powitalna zgrzewka w bagazniku )

Czarny !! Chetnie przykleje sie do Ciebie. Daj znac czy jedziesz i o ktorej.

BTW... Moze spikniemy sie wczesniej w Poznaniu ??

witam. jestem szczliwym posiadaczem omesi B i jestem zainteresowany zlotem.jeeli jest to imprezka otwarta dla nie zrzeszonych to chtnie si na niej pojawi.

to na co czekasz. wylij maila lub priva do Modego_Omega i ugadaj si na zlocik

dziki robert za zaproszenie ale nie wiem co na to reszta zlotu.

co to znaczy reszta zlotu. to nie zamknite grono zniewieciaych posiadaczy omegi. to jest Klub. my nie gaszczemy si wzajemnie po dupach. jest mile widziane a nawet wskazane poszerzanie znajomoci zwasza z wacicielami LOS GRANDES OMEGAS BESTIALES.
wsiadaj w besti i aduj do wawrzkowizny. zobaczy nasze mordki
zawsze warto i nie bdziemy ju anonimowymi postaciami z forum

hihihi.... anonimowe postacie z forum... doszy mnie suchy, e w Galerii Mokotw gono o nas i naszych przepiknych Bestiach !! Popieram sowa Roberta i gorco zapraszam na zlot...

PS. c znaczy "reszta zlotu" ?? reszta naley co ciebie totr.
pozdr.

sssserdeczne dziki wszystkim. w takim ukadzie biere dupe w troki i jad swoj maszynk. musz tylko wrci do letnich butw bo na zimwkach omesia wyglda tak sobie.

P.S. co do "reszty zlotu" wol zna opini innych nich pcha si na krzywy ryj.

Ty naprawd na pocztek chcesz sobie nagrabi ...??? Dawaj i nie marud....to nie towarzystwo wzajemnej adoracji

Mio Ci bdzie pozna Do zobaczenia na miejscu

P.S. i mgby w kocu si zarejestrowa

[ wiadomo edytowana przez: Res dnia 2002-11-14 19:49:41 ]

siemka Res mio zobaczy kogo na stronie.poniewa jad na zlocik zara sie zarejestruj.

p.s. czym tak sobie grabi h?

Przyda nam si nastpny prezes
Pozdrawiam prezes DanDan

DanDan jestem w OKP.toto szok po dugim oczekiwaniu.

P.S. co do klapy to zorientuj si w kosztach i czasie. (z gry dziki)

« Poprzedni | Nastpny »