| « Poprzedni | Nastpny » |
Torell007 Klubowicz Kiedy Fiat Ritmo 13 ... 3miasto |
igor002 Moderator VW Golf 1.6CL 1990 - ... Krakw | to jak rozmawialimy czekam na skan |
Torell007 Klubowicz Kiedy Fiat Ritmo 13 ... 3miasto | Skany powoli ju robie, wic moe ju nie dugo ... |
ritm0 Klubowicz Fiat Ritmo 75CL Zgierz | Oj przydaaby si taka xika.... |
danek13 Klubowicz Fiat Ritmo 85S Stalowa Wola | Mam do zaoferowania ksik w jzyku angielskim wydawnictwa Haynes pt. "Fiat Strada: 1979 to 1988, All models - Owners Workshop Manual". Ksika zeskanowana, na dwch pytach CD, 324 strony, zawiera dane techniczne, regulacyjne, duo zdj i rysunkw podzespow oraz procedury naprawcze dla wszystkich modeli Fiata Ritmo. Obiektywnie musz stwierdzi, e bardzo mi pomoga w czasie remontu mojego Fiata Ritmo, pomimo wydania anglojzycznego (wikszo informacji mona wyuska intuicyjnie). Chtnych prosz o kontakt pod adres: [email protected].
|
DeArc (S) Moderator Ritmo 75 CL ie wiebodzin | A chcesz t ksik sprzeda czy po kosztach rozprowadzisz??
bo takie materiay mnie oczywiscie interesuj. Pozatym.. moze interesuje Ciebie wstpienie do klubu?? Pozdrawiam |
igor002 Moderator VW Golf 1.6CL 1990 - ... Krakw | Sorx ten poniej to ja danek13 Witam w klubie No to ja myle ze dla kolegw po fachu to co taniej no nie?? hehe A z tym allegro to powaga, napewno duo kupcw sie znajdzie. To jak? za ile dla kolegw y puci?a moze jaka hurtowa cena? |
DeArc (S) Moderator Ritmo 75 CL ie wiebodzin | Z tym allegro to nie wiem czy to dobry pomysl (prawa autorskie sa naruszane) ale wewntrz klubu mozna rozprowadzic tak mysle |
igor002 Moderator VW Golf 1.6CL 1990 - ... Krakw | Niby tak, ale wysaem do tego wydawnictwa maila i odpisali ze juz niemaj tylko do regtatki |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocaw [Kieczw] | ... Fiat Ritmo Super 85 wersja 5-drzwiowa
Wiem e byy to auta z slnikiem 1500 ale chodzi mi o: - lata produkcji - osigi - spalanie - pojemnoc baganika z gry dzikuj konatkt przez GG 23190, mail [email protected] lub priv albo te podawajcie linki do stron gdzie znajde te informacje - tu na forum |
danek13 Klubowicz Fiat Ritmo 85S Stalowa Wola | Na allegro nie da rady niestety, bo to nie orygina - tylko takie tam mona sprzedawa. Wic zostaje sprzeda tzw wysykowa |
DeArc (S) Moderator Ritmo 75 CL ie wiebodzin | hmm.. karoce w roznych wersjach byly takie same.. wymiary od ritmo II masz na stronie klubowej http://club.ritmo.prv.pl dane techniczne tez tam s.. polecam tez download.. cho tam chbya nie ma 85 akurat.. ale sprawdzic nie zaszkodzi |
igor002 Moderator VW Golf 1.6CL 1990 - ... Krakw | akurat do 85 danych konkretnie nieposiadam, no ale dugo rozstawy osi itp takie same
Baganik typowo duy 370 litrw Co o osiagw to niejestem pewien chyba takie jak 75, w latach po 83 czyli ritmo 2 85 byo takie sama podwzgldem osiagw ale moge sie myli Co do lat produkcji to ritmo 1 78-83 ale czy od samego pocztku byo 85 to niewiem. Pozatym on chyba niema 85 koni, tylko 75 ale poprostu inaczej oznaczony, sam jestem ciekaw, jak nie to ci bde zazdroci:> Oczywici jak kupisz czego ci ycze i zeby sie ni epsu |
igor002 Moderator VW Golf 1.6CL 1990 - ... Krakw | suchaj torell007, on jest z trjmianta o ile dobrze pamietam, wiec atwo ci sie z nim skontaktowa, ma tak ksiazke wydawnictwa haines czy jako tak, jest to ksiazka w wersji amerykaskienj do strady i ritmo, ale wszystko sie ponoc zgadza, z tym ze ksiazka jest po angielsku, opisane ponoc wszystkie modle
Myle ze ksero by mg sobie zrobic tej ksiaki, ale to co ponoc 400 stron. Inna mozliwosc, t sama ksiazke ale skseroweana chyba na 2CD ma danek13, on jest ze stalowej woli, moze by ci poczt wysa. P.S. Witam w klubie |
Anonymous Niezarejestrowany | chce zrobi A grupowe ritmo ale do tego potrzebuje chomologacje wic jeli kto wie oczym takim to prosze o kontakt |
danek13 Klubowicz Fiat Ritmo 85S Stalowa Wola | Witam. Moge zaoferowac pomoc w tym temacie. Mam takowe materialy na 2CD, za 20PLN moga byc Twoje. Kontakt: [email protected] lub gg265225. Pozdrawiam |
| « Poprzedni | Nastpny » | |