Opisy , instrukcje

« Poprzedni | Nastpny »

to jak rozmawialimy czekam na skan i zamiecimy na stronce zeby all mieli dostp.

Skany powoli ju robie, wic moe ju nie dugo ...

Oj przydaaby si taka xika....

Mam do zaoferowania ksik w jzyku angielskim wydawnictwa Haynes pt. "Fiat Strada: 1979 to 1988, All models - Owners Workshop Manual". Ksika zeskanowana, na dwch pytach CD, 324 strony, zawiera dane techniczne, regulacyjne, duo zdj i rysunkw podzespow oraz procedury naprawcze dla wszystkich modeli Fiata Ritmo. Obiektywnie musz stwierdzi, e bardzo mi pomoga w czasie remontu mojego Fiata Ritmo, pomimo wydania anglojzycznego (wikszo informacji mona wyuska intuicyjnie). Chtnych prosz o kontakt pod adres: [email protected].

A chcesz t ksik sprzeda czy po kosztach rozprowadzisz??
bo takie materiay mnie oczywiscie interesuj.

Pozatym.. moze interesuje Ciebie wstpienie do klubu??

Pozdrawiam

Ja o klub ju pytaem i o ksiazke te. Co do klubu narazie cisza,a co do ksiazki to Kolega proponuje 40 + koszty przesyki.
Tak mi odpisa.
No myle ze to nawet nawet nie taka dua cena no ale...
No i proponuje wystawi na allegro jak juz chcesz sprzedawa, wtedy jest to formalnie lepsze no i napewno znajdziesz duzo wiecej kupcw.
No ale ja sie pisze jak najbradziej

Sorx ten poniej to ja zapomnieem sie zalogowa robiem instalke systemu, wreszciejakos chodzi
danek13 Witam w klubie))))) przez due W
No to ja myle ze dla kolegw po fachu to co taniej no nie??
hehe
A z tym allegro to powaga, napewno duo kupcw sie znajdzie.
To jak? za ile dla kolegw y puci?a moze jaka hurtowa cena?

Z tym allegro to nie wiem czy to dobry pomysl (prawa autorskie sa naruszane) ale wewntrz klubu mozna rozprowadzic tak mysle

Niby tak, ale wysaem do tego wydawnictwa maila i odpisali ze juz niemaj tylko do regtatki

... Fiat Ritmo Super 85 wersja 5-drzwiowa

Wiem e byy to auta z slnikiem 1500 ale chodzi mi o:

- lata produkcji
- osigi
- spalanie
- pojemnoc baganika

z gry dzikuj

konatkt przez GG 23190, mail [email protected] lub priv

albo te podawajcie linki do stron gdzie znajde te informacje - tu na forum

Na allegro nie da rady niestety, bo to nie orygina - tylko takie tam mona sprzedawa. Wic zostaje sprzeda tzw wysykowa

hmm.. karoce w roznych wersjach byly takie same.. wymiary od ritmo II masz na stronie klubowej http://club.ritmo.prv.pl dane techniczne tez tam s.. polecam tez download.. cho tam chbya nie ma 85 akurat.. ale sprawdzic nie zaszkodzi

akurat do 85 danych konkretnie nieposiadam, no ale dugo rozstawy osi itp takie same
Baganik typowo duy 370 litrw
Co o osiagw to niejestem pewien chyba takie jak 75, w latach po 83 czyli ritmo 2 85 byo takie sama podwzgldem osiagw ale moge sie myli
Co do lat produkcji to ritmo 1 78-83 ale czy od samego pocztku byo 85 to niewiem.
Pozatym on chyba niema 85 koni, tylko 75 ale poprostu inaczej oznaczony, sam jestem ciekaw, jak nie to ci bde zazdroci:>
Oczywici jak kupisz czego ci ycze i zeby sie ni epsu

Witam panowie.Czy nie ma kto lub nie wie kto ma co takiego?I nie chodzi mi tu o katalog czci tylko o wszystkie ustawienia samochodu,momenty dokrcania rub,(szczeglnie w silniku ktry zaczynam remontowa),wszystkie parametryserwisowe.a konkretnie do silnika 1.6 105tc.nigdzie nie moge tego zarwa POMӯCIE!

suchaj torell007, on jest z trjmianta o ile dobrze pamietam, wiec atwo ci sie z nim skontaktowa, ma tak ksiazke wydawnictwa haines czy jako tak, jest to ksiazka w wersji amerykaskienj do strady i ritmo, ale wszystko sie ponoc zgadza, z tym ze ksiazka jest po angielsku, opisane ponoc wszystkie modle
Myle ze ksero by mg sobie zrobic tej ksiaki, ale to co ponoc 400 stron. Inna mozliwosc, t sama ksiazke ale skseroweana chyba na 2CD ma danek13, on jest ze stalowej woli, moze by ci poczt wysa.

P.S.
Witam w klubie

chce zrobi A grupowe ritmo ale do tego potrzebuje chomologacje wic jeli kto wie oczym takim to prosze o kontakt [email protected] to mj meil

znajdz sobie numer do urzedu w wawie wydajacego homologacje i gadaj z nimi tak normalnie to chyba zadnego urzytkownika kupujacego samochod nie interesuje homologacja a zaden salon ci tego nie wydaje.

Witam. Moge zaoferowac pomoc w tym temacie. Mam takowe materialy na 2CD, za 20PLN moga byc Twoje. Kontakt: [email protected] lub gg265225. Pozdrawiam

Witam wszystkich Fiatomaniakw,

Przygldam si temu forum ju kilka dni (tak w miar wolnego czasu). No i postanowiem si przyczy.

I od razu mam pytanko: czy ma kto moe instrukcj do Regaty Weekend 1.9D - podejrzewam, e sedan 1.9D ma bardzo podobne dane. Generalnie to interesuj mnie wszelkie dane dotyczce Regaty (benzyniaki te), a na pocztek
1. zbieno-to bd sprawdza niedugo,
2. jaki ma by rozmiar ogumienia i cinienie w oponkach (czeka mnie kupno oponek, cho jeszcze nie teraz, a poprzedni waciciel kombinowa jak mg
A moe jakie skany instrukcji, albo gdzie mona kupi, albo poyczy itd.
Ideaem bya by jaka dokumentacja serwisowa - moe na CD?

Pozdrawiam

« Poprzedni | Nastpny »