Toyota 4runner 3.0

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam takie pytanko. Już od jakiegoś czasu choruje na 4x4. Zastanawiałem się nad Rav4, CR-V - jednak po jazdach prubnych wiem że nie jest to czego szukam. Poszedłem trohe w innym kierunku - L200 a ostatnio 4RUNNER. No i właśnie trafiła się bardzo atrakcyjna oferta kupna, którą jestem zainteresowany. Jednak zabardzo nie wiem jeszcze na co zwracać uwagę. To jest moj pierwszy zakup terenówki. Jestem przekonany że ją chcę i jest też mi potrzebna (nie chcę się tu rozpisywać do jakich celów - taki typ samochodu jes po prostu w moim przypadku niezastąpiony).

Co należy sprawdzić przed zakupem, na co zwrucić uwagę????
Ile pali takie auto? Jak jest z utrzymaniem??? Nawet nie wiem o co zapytać - jeszcze?? Pytań bardzo wiele. A i czas dość krutki. Umuwiłem sie na obejżenie samochodu w sobote. NA CO MAM ZWRUCIĆ UWAGĘ?????????????????? CO SIĘ PSUJE W TYCH AUTACH??????

Pozdrawiam

Odezwij siedo MaćkaB, on:
- ma 4Runnera
- mieszka niedaleko Ciebie
- we czwartki bywa na spotach w Sadybie, ale w ten chyba nie będzie

Jest parę 4Runnerów/Hiluxów w klubie, z Warszawy kojarzę jeszcze Rebekę. Poszukaj w dziale "nasze samochody".

Uwagę musisz zwracać tak jak na każde inne auto, a dodatkowo pewnie na zawieszenie, jeśli jest to na orurowania, dodatkowe światła, wyciągarę, itp.