Nowy webcam:-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
zapraszam na strone:
WebCAM

To widok z mojego okna odświeżany co 2 minuty,
Oczywiście nie zawsze bedzie on dostepny, ale poki co chodzi.
Jakość niska ale WP.pl daje mały limit transferu i nie moge za bardzo szaleć bo sie zablokuje i tyle...
aaaa....no i tylko w dzionek chodzi mój aparat nie lubi sztucznego światła i po prostu nic nie widać .....

Fajny widoczek .

A nie żałujesz przypadkiem, ze nie możesz sobie przez okienko pooglądać ludzi chodzących po chodniq, przejeżdżajacych aut, posłuchac odgłosów wielkiego miasta, rozkoszować się aromatem popołudniowego smogu...?

A czy za tym drzewkiem schował się basenik dla zmęczonych dniem Qbusiów? Czy dobrze widzę?
Masz podgrzewaną wodę i 2 nimfy do masowania zmęczonego ciała ? No i oczywiście żółtą kaczuszkę też?

Ech... pozazdrościć Koledze... Wieczorem chyba wejdę sobie do wanny .

he...he... za drzewkiem schowała się sadzawka....a w dolnum lewym rogu widac drugą....
... co do tego smogu to specjalnie nie teskinie..... aczkolwiek jak tylko mam ochote to moge swobodnie spedac czas we Wrocławiu.... i mieć te wszystkie "atrakcje"...
jak tylko bedzie ladniesza pogoda.... to obroce cam o 90 stopni w lewo.... to dopiero jest widok..... ładna panorama karkonoszy...

P.S. podgrzewana wode da sie zrobic..... szuka nimf

Ja nie mam niestety żadnej łebcamery (nawet nie wiedziałbym jak to zrobić... ), ale... lubię sobie patrzec na jeziorko kierskie w Poznaniu: Kiekrz. Tą kamerką da się nawet sterować . Można - szczególnie, jak będzie cieplej - podglądać plażowiczów i łindserfingujących kapitanów desek . Jak się dobrze popatrzy i znajdzie czasem takiego windsurfera, który bada wilgotność otzaczającej deskę wody raz po raz robiąc głośne chlup to z jednej, to z drugiej strony swojego statq, to... będę to niewątpliwie ja .

tez lubie sie bawic ta kamerka.... moi rodzice byli tam w ubieglym roku ....kazalem im caly czas machac do kamery

Cytat:
2004-05-12 12:47:25, Qba_Szklarska pisze:
tez lubie sie bawic ta kamerka.... moi rodzice byli tam w ubieglym roku ....kazalem im caly czas machac do kamery

Gdzie byli? W Kiekrzu? To jeździcie tam?
Może byli świadkami mojej wstydliwej klęski, kiedy to - przyznam przy ciut większym wietrze, niż łagodny zefirek przy którym zwykle sobie pływałem - zepchnęło mnie na desce na drugi brzeg i... nie potrafiłem wrócić . I kiedy w piance wracałem brzegiem jakies 2 km

...ojciec kiedys ternowal zeglarstwo i jezdzil po syckich jeziorkach w polsce... i teraz jak ma czas i pieniadze to tez lubi sobie gdzies wyskoczyc.... ostatnio wlasnie byli w kiekrzu , zlocieńcu.... i gdzies tam jeszcze....

Hehehe - w Kiekrzu mój brat miał ślub w takim dworku Nieźle tam jest, ale nie umywa się do Kaszub

Qba - przesuń troszkę kamerkę, bo poogladałbym sobie górki

[ wiadomość edytowana przez: Leszek_Gdynia dnia 2004-05-12 15:57:04 ]

.... jak tylko sie gorki pokaza.... to przstawie cam.... narazie sa w chmurach

FAjna sprawa - jutro sobie pooglądam bo teraz ciemno
Acha Czesm lubię sobie wejśc w nocy na webcamy z dugiej pólkuli. Wtedy tam jest dzień- a jeszcze jak wejde w zimie na pułkulę południową - to tam jest wtedy laot - żyć nie umierac
Pozdr
Paweł

To może zapodajcie proszę jakieś ciekawe adresy takich kamerek pleeeaseeeee .

w sumie,to trochę nudny ten Twój film,żadnej akcji nie ma....

No właśnie -> zapodaj jakiś program -> kiedy będziesz występował przed kamerą .

Czy w baseniku będą rybi?

...akcji sie zachaciało !!!.... to odpoczynek na łonie natury....cisza spokój....itd. ....
.... 3 dni juz gor nie widac.... cholera.... musicie być cierpliwi...
...a co do baseniku to rybek nie planuje....raczej roslinik jakies...

Qba, no zrób coś., poproś te góry by się nie chowały po kątach

Cytat:
2004-05-13 14:30:41, Qba_Szklarska pisze:

.... 3 dni juz gor nie widac....

to zbuduj!

albo sam sie pokaz....
ladzanke postaw i juz akcja gotowa....

...zaraz zrobie makieta i postawie przed kamera....
...sam sie nie pokaże .... to nie reality show.... z polshitem nie mam nic wspolnego/....
...a ładna ma "kuracje cortaninową" i stoi w garazu w koncu deszcz pada

...no wreszcie są góry...
...zapraszam

Jakie ładne!!