Czolko !!
Moja propozycja : moze przed zlotem LOB niech kazdy dopisze pomysl na to co zabrac ze soba. Wtedy nikt niczego nie zapomni... ( mam nadzieje )
POZDr...
| « Poprzedni | Nastpny » |
DrA eS ... | Czolko !!
Moja propozycja : moze przed zlotem LOB niech kazdy dopisze pomysl na to co zabrac ze soba. Wtedy nikt niczego nie zapomni... ( mam nadzieje ) POZDr... |
gelczas OMEGA 3000 Radom | Przede wszystkim kiebaske na grilla i dobry humor.
No, a jesli chodzi o bestyjki to smaczne 20 litrow benzynki Ps. a na wieczor piwko... [ wiadomo edytowana przez: gelczas dnia 2002-11-13 02:34:03 ] |
Prowo LOB WETERAN Inny ze wsi (OPO) | PS. A ja powiem: moe nawet dwa piwka |
robert_krakw vectra b KRAKW | sprawa wyglda nastpujco. prawdopodobnie na niedziel pozostanie ok. 10 klubowiczw i moe zmiecimy si w jednym domku co znacznie ograniczy koszty noclegu. faktycznie jest tam kilka eczek do spania jednak nie zaszkodzi zabra piworek, matercyk itp.
co do koryta to panuje dowolno, kto chce przywozi ze sob kto nie ma czasu moe zrobi zakupy w bechatowie - jest duy market z penym wypasem. ja zabieram grilla elektrycznego, na miesjcu jest kuchenka gazowa, woda ciepa i zimna, azieneczka itd. jedno istotne: mordy trzeba mie umiechnite a baganik peen pivka |
Prowo LOB WETERAN Inny ze wsi (OPO) | A ja mam baganik umiechniety, a mord bd mia pen piwka |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | Czyta uwanie bo nie bd powtarza !!
zabra ze sob naley: -kubek (sztuk jeden) -piwr (sztuk? zaley od potrzeb uytkownika) -ew. materac -co na grilla (ew. kupimy w Bechatowie) -pyffko ?? (no comment -samochd marki Opel model Omega (moe by resorak) -jakie sztuce tudzie talerzyk -inne (zalenie od potrzeb) czyta: Lucjan Szoajski |
robert_krakw vectra b KRAKW | a czy mog przyjecha z mam? |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | Jeli masz tak potrzeb to czemu nie |
| « Poprzedni | Nastpny » | |