hehe!
witam!
dzieki za glosy pozytywne jak i negatywne
Cytat:
|
Na zdjeciach ponad rok temu rewelka, prawie ideał !!! a następnie została doprowadzona do fatalnego stanu. |
|
Cytat:
|
łada zardzewiała
30 letnie auta tak mają |
|
Cytat:
|
To auto zostało całkowicie pozostawione na łaske pogody na pare ładnych miesięcy...nie zardzewiała i zniszczała ze względu na czas, tylko na to że została po prostu odstawiona w kąt. [ ... ] gdybyś wiedział, znał całą historię zakupu a następnie rejestracji tego auta, to też byś sceptycznie do kolegi Comendanta podchodził. Bo o malo co to ta łąda nie wyladowałaby na policyjnym parkingu na pare lat . |
|
Cytat:
|
Na szczęście to nie żaden unikat, tylko popularna 2107, ale i tak jej żal
|
|
Ad.1 Nie dziw sie, ze auto ktore stalo w garazu po dwoch zimach na dworzu moze miec wypryski. Auto nie bylo ruina wystarczylo porzadne nawoskowanie.
Ad.2 ::
Ad.3 Patrz ad.1 i ad.2
Co do prawie wyladowania auta na policyjnym parkingu to NIE JA zawinilem. Nie znasz sytuacji dokladnie wiec nie zabieraj glosu.
Ad.4 Szkoda Andrzeju, ze slowa takie padaja z twych ust, bo mialem Cie za jednego z bardziej wywazonych w opiniach Klubowiczow
P.S. Z tego co widze to kolega ktory zanabyl Lajdaczke za duzo sie przy niej nie narobil, wiec nie wiem o co chodzi z tym, ze ja ja zapuscilem
P.S. 2 - Lade dostalem od ciotki. Nie wiem co z nia zrobie. mysle, ze ja zostawie sobie bo lubie Lady

a auto jest dobrze utrzymane.
Wkurza mnie kiedy ktos zabiera glos, ze ktos cos zmarnowal nie znajac sytuacji danej osoby. Nie wiem jak ty, ale ja mam do oplacenia mieszkanie za 1000 PLN, szkole za 850 musze zakupic jedzenie, materialy do szkoly, paliwo i pare innych dupereli. Na to wszystko potrzeba sporo grosza. Niestety boleje nad tym, ale nie zarabiam na tyle dobrze, abym mogl pozwolic sobie jeszcze na widzimisie w postaci remontu auta, a nawet utrzymanie w nienagannej postaci. I tak gonie w pietke

Miedzy innymi jezdze dlatego teraz maluchem. Mozesz mi wierzyc, ze ciezko mi bylo rozstac sie z Lada, bo bardzo sie do niej przywiazalem i mialem co do niej plany. Co do kwestii urzedowych to sytuacja byla taka, ze najpierw zostalem wyrolowany ja [ przez kolege - za takiego go uwazalem ] i potem probowalem w glupi sposob to odkrecic. Tak mozna to w najkrotszy sposob zreferowac. Dla mnie EOT dot 2103. Teraz skupiam sie na 2107
pozdr.
[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2006-10-11 23:34:41 ]