Toyota Corolla GTi 1.6 dohc 1992 - prośba o wskazówki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie wczoraj zakupiłem Corollę gti z 92 z gazem, auto jest rewelacyjne, poza faktem że poprzedni właściciel nie przykładał do niego uwagi, dlatego autko wymaga kosmetyki. Zwracam się z prośbą o wskazanie w okolicach Warszawy lub w Warszawie miejsca gdzie mógłbym za rozsądne pieniądze nabyć takie elementy jak klamką, listwy wykończeniowe, osłonę kolumny kierownicy itp., byc może jest jakiś szrot toyot, japończyków. I jeszcze jedno, bardzo nisko bierze mi sprzęgło, wszyscy twierdzą że to urok sprzęgła hydraulicznego. Czy rzeczywiście, czy można coś z tym zrobić czy trzeba nuczyć się jeździć. Bede bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki. pozdr.R2r
P.S. Jeszcze jedno ile powinien kosztować komplet amortyzatorów na tył bo spotykam się z bardzo różnymi cenami od 200-400 pln, jakiego producenta wybarć żeby było dobrze i żebym nie przepłacał, jeszcze raz dzięki.pzdr.a.

[ wiadomość edytowana przez: Artur-R2r dnia 2004-05-25 08:20:49 ]

Cytat:
2004-05-25 08:13:10, Artur-R2r pisze:
Właśnie wczoraj zakupiłem Corollę gti z 92 z gazem

Zapytaj Korneckiego...pol roku temu ktos kupowal taka w Olsztynie...dobry post na PMS-tam lubia takie auta...moze nawet chlopaki beda znac wlasciciela...