MotoNews.pl

Do Krakusów - niezły warsztacik znalazłam.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Warsztacik mieści się przy ul.Dobrego Pasterza 120. To jest na terenie jakiegoś dawnego przedsiębiorstwa. Trzeba przebrnąć przez wykopki, wjechać w bramę i przejechać z 50m. Po prawej stronie, za siatką są: warsztat mechaniczny, "gazownia" i "olejarnia", tzn. wymiana oleju i smarowanie (też polecam). Wracając do warsztatu mechanicznego. Facet wprawdzie żadnych skomplikowanych napraw nie robi, ale zawieszenie, hamulce, amortyzatory itp. - bez problemu i bezbłędnie. Nie psuje, nie kradnie. Jest tylko jeden szkopuł. Naprawę trzeba sobie zaplanować. Gość ma wzięcie i wyznacza terminy. Tydzień do dwóch. Ceny, wydaje mi się - przyzwoite. Za zawieszenie i wymianę kolumny z tyłu zapłaciłam 170 zł, a za wymianę klocków i mieszka w roverze Stary zapłacił 80 zł.
Jeszcze jedno. Codziennie, gdzieś od 17.30, gość robi przeglądy, tzn. ogląda auto i mówi, co trzeba zrobić i jeszcze wypisze na kartce, jakie części kupić. Znaczy się - stawia diagnozę - i to robi ZA DARMO.
O "gazowni" nie będę się wypowiadać, bo nie korzystam, ale widać, że chłopcy się nie nudzą.
Pozdrawiam.

Dzięki za info
Jak na razie, ja wracam do polecanego blacharza
Pozdro.